Dviračių Vandens Butelio Laikiklį Lengvas Dviratis Puodelio Laikiklis iš Aliuminio Lydinio, viengubo ir dvigubo Butelis Narve, 360 Laipsnių Sukama Dviračiu

€1.69

-46%

€3.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių narve, lieti dviratį butelis, dviračio žibinto laikiklį, aliuminio, dviračių puodelio laikiklis, dviračių narve, vandens butelis narvai, kolba turėtojas, titnagas, bycycle aluminuen vandens butelis turėtojas, dviračių vandens butelis narvuose mount.

Dviračių Vandens Butelio Laikiklį Lengvas Dviratis Puodelio Laikiklis iš Aliuminio Lydinio, viengubo ir dvigubo Butelis Narve, 360 Laipsnių Sukama Dviračiu

Funkcijos: 1. Lengvas ir Patvarus: Pagamintas iš 6061 aliuminio lydinio, suteikiant narvo papildomų stiprumo ir patvarumo, kiekvienas sveria tik 50g, jūs vargu ar pranešimas jo buvimą!

2. Universaliai Tinka Standartinio Dydžio Vandens Butelius: Tinka daugumai dviračių vandens butelių.Vientisas lanksčios formos dizainas tinka mažesnius butelius.

3. Greitas ir Paprastas Montavimas: Šie narvai yra įdiegta per mažiau nei 60 sekundžių.Naudoti 4 mm Šešiakampis raktas (neįtraukti į komplektą) nustatyti nerūdijančio plieno varžtais prie dviračio rėmo.Svarbi pastaba: dviračio rėmą reikia srieginių tvirtinimo taškai įdiegti butelio laikiklį.Narvo dizainas yra tik sumontuoti ant dviračio rėmo apatinėje vamzdžio ir sėdynės kolonėlės vamzdis.

4. Ji gali būti tiesiogiai užrakinta sėdynės lankas ir gali būti pratęstas dar dviem butelis varžas tolimojo žirgais, nesirūpindami apie geriamojo vandens!

5. Multi-funkcija Naudojimas: buteliuko narve galima pasukti 360° kampu, gali vežti dujų balionai, gali turėti du butelio narvus ir kitas funkcijas, vienas butelis gali būti įdiegta į kitas pozicijas, pavyzdžiui, priekiniai/seat tube.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinio 6061

Svoris: vieną butelį narve: apie 50g/double butelis narve: apie 80g

Naudojimas: 21-31.8 vamzdžio skersmuo, tinka daugeliui vandens butelių

Pakavimo Sąrašas:

Dviračių Butelis Narve*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

du kartus butelis narve apie 80g
vieną butelį narve apie 50g
Modelio Numeris Dviračių butelis narve
Weight (g) 5U (75-79g)
Drop laivyba Parama
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai