ZTTO MTB Dviračių Butelis Narve Extender Aliuminio Lydinio Vandens Puodelį Virdulys Turėtojas Plėsti Dvigubai-virdulys konversijos rėmas bicycl

€2.75

-50%

€5.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz80 pedalu.

Aprašymas:

Dviračių dvigubai virdulys stovo pratęsimo stovo konverteris, šis produktas leidžia jums įdėti du sporto virduliai tuo pačiu metu, ir mes yra įrengta su jais susijusių reikmenų, kuri yra labai patogi naudoti.

[SUMONTUOTI DU NARVAI VIENAME SKYLIŲ]

Noriu įdiegti dviejų butelių dviračių, bet dviračio rėmą tik vieną skylę?Nesijaudinkite, čia yra būdas išspręsti šią problemą, jūs tiesiog įdiegti mūsų dviračių butelis narve, plėstuvas, tada galite pritvirtinti du butelio narve taip lengva.

[TEMINIAI PRIEDAI]

Mes teikiame du skirtingo ilgio varžtą ir įvairaus storio whasher jums, nes mes įdiegti senojo tipo extender bandymo, mes rasti varžtas nulio rėmo, todėl jūs galite naudoti varžtas poveržlė sureguliuokite ilgį jums reikia, išvengti varžto įbrėžti savo rėmo.

[MASS SUDERINAMUMO]

Universalios montavimo skylės dizainas, suderinamas su dauguma dviračių rėmams ir suderinama su dauguma dviračių butelis narve.

[AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS IR KELIŲ SPALVŲ]

Mūsų dviračių butelis narve extender naudojimo aukštos kokybės aliuminio lydinio, lengvojo, bet ir didelio stiprumo.Anodinio proceso dažymas pateikti dviejų spalvų variantų jums, jūs galite lengvai rasti kažką, kas atitiktų jūsų brangų dviratį.

[ZTTO KOKYBĖS GARANTIJA]

Mes esame įsitikinę, su mūsų produktus, todėl mes galime suteikti garantijos, kad mūsų produktų, jei jūs gaunate defektas produkto, prašome pateikti mums įrodymus, ir tada mes jums siūlome naują produktą ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

Techniniai duomenys:

Produktai: dviračių dvigubas vandens puodą stovo konverteris pratęsimo stovo

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Svoris: Apie 18g

Spalva: Juoda/Raudona

Pakuotės Turinys: Dviračio butelis narve extender*1, "Allen" raktas*1, 19mm M5 varžtų*2, 7.5 mm varžtas M5*4, Plėstuvas padėklas*2, 19mm varžtu, poveržle*2, 7.5 mm varžtu, poveržle*6

Pakuotė:

1* dvigubos puodelio virdulys laikiklio adapteris

1* hex raktas

1* nustatyti sraigtų

Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Pavadinimas Dviračių Butelio Laikiklį Extender
Tipas Dviračių Priedų ir dviračių priedai
Weight (g) Apie 18g

Panašūs produktai