Dviračių Vandens Butelio Laikiklį Visiškai Anglies dioksido, Vandens Dviračių Taurės Gėrimo Buteliuko Laikiklis MTB road Bike Mount butelis Narve Dviračių Priedų

€0.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių gerti turėtojas, dviračių gerti turėtojas, dviračių narve, anglies turėtojas, butelis narve anglies pluošto, dviračių butelis narve anglies, butelis narve turėtojas, dviračių narve, kolba turėtojas, anglies bottl.

Dviračių Vandens Butelio Laikiklį Vandens Dviračių Taurės Gėrimo Butelis Plastikinis Laikiklis Mount Narve Dviračių Priedų

Aprašymas:

Tai dviračių vandens butelis plastikinis narvas tinka daug dviračiai naudoti.Galite pritvirtinti jį ant kalnų dviratis, kelio dviračiu ir pan.

Dviračių vandens buteliuką plastikinį laikiklį, yra lengvas, nebus įtraukti daug našta savo dviratį ir neturės įtakos jūsų dviračiu.

Dviračių vandens butelio stovas yra pagamintas iš plastiko, funkcijų bauda kūrinys, yra patvarus, atsparus dilimui atsparios ir ne taip lengva nutraukti.

Vandens butelio laikiklis yra lengva įdiegti ir tinka įvairių rūšių rėmeliai su įrengimo skyles.

Vandens butelis turėtojas gali turėti butelį tvirtai, todėl butelis nebus lengvai lašas net ir tada, kai jūs patenkinti nelygus kelias.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastmasinis.

Spalva: Juoda.

Dydis: 144x85x84mm.

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1x Dviratį vandens butelio laikiklį.

Modelio Numeris Dviračių vandens butelio laikiklį OD2905
Kilmės KN(Kilmės)
Weight (g) Mažiau nei 75g

Panašūs produktai