Kawaii Nintend Jungiklis Violetinė Dockable Atveju Apsaugos Sunku Atveju Shell Nintend Įjungti Konsolę JoyCon Galinis Dangtelis Nuimamas

€5.43

-49%

€10.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: joycon switch, nintendo jungiklis atveju, elegantiškas, nr jungiklis džiaugsmo con shell, atveju jungiklis, pereiti lite shell atveju, joycon, džiaugsmas con juoda korpuso, krepšys jungiklis, nintendo jungiklis odos, atveju nintendo jungiklis.

Kawaii Nintend Jungiklis Violetinė Dockable Atveju Apsaugos Sunku Atveju Shell Nintend Įjungti Konsolę JoyCon Galinis Dangtelis Nuimamas

★COMPATIBILITYS -- Specialiai "Nintendo" Jungiklį, kuris gali suteikia puikią apsaugą jūsų Jungiklis.

★ AUKŠTOS KOKYBĖS -- pagaminti iš PC medžiagos,sklandžiai jausmas, kaip kūdikio odą apsaugoti jį nuo kasdienio įbrėžimų, sukrėtimų, ir kitus poveikius.

★ Ultra Plonas -- Tai galiausiai plonas ir super lightwight nei silikono atveju.Jis taip pat tinka dokas prefectly be dydžio ar svorio.

★ Patogi -- lengva įdiegti be papildomo mokymosi.Įtraukti 2vnt Jungiklis grūdintas stiklas ekrano apsaugų ir montavimo rinkiniu.Įdiegti lengvai ir burbulas nemokamai.High definition su 99,9% skaidrumo, veiksmingai saugo visą ekraną.

☘️ Gera Dovana HARDCORE ŽAIDĖJAI iš "Nintendo" Jungiklis - Tai yra taip pat gera dovana Kalėdų Dieną.Tai yra esminė aksesuaras rinkiniai Jungiklis.Kiekvieną nintend jungiklis atveju susiduria su problemomis, naudojant galima gauti per 24-valandų atsakymą ir sprendimą klientų aptarnavimas.

Prekės Pavadinimas ZUIDID
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo

Panašūs produktai