Silikono Valdytojas Padengti Patvaria Apsaugine Gumos Rankena Atveju, Silikoninis Dangtelis, Skirtas "Xbox" Serija S U Gamepad Žaidimai, Priedai

€1.95

-40%

€3.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xbox dirželis su silikono atveju, xbox360 silikono atveju, kinect v2, "iphone" x xs silikono atveju, xbox serijos x controler, gitara ps4, jds 001, xbox valdytojas odos xb, l2 ps4, xbox seriw x valdytojas lipdukas.

Aprašymas:

1. Tai ultra-plonas odos apima jūsų gamepad, sugeria šiek tiek vibracijos, įbrėžimų ir purvo, o taip pat leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose.

2. Su neslidžia paviršiaus suteikia geresnį sukibimą, aukštos kokybės medžiagos suteikia geresnį sukibimą žaidimo metu, išvengti nukrypimų, ir leidžia mėgautis geresniu žaidimų patirtis.

3. Apsaugoti savo valdytojui poveikio ir įbrėžimai.Šis silikono atveju gali padaryti jūsų gamepad valdytojas safe, nauji ir madingi.Apsaugoti jūsų belaidžio ar laidinio kontrolierius!

4. Silikono dervos vandens perdavimo spausdinimo technologija, skirta Xbox Serijos S/X valdytojas.Atsargūs apsaugos ir patogiai jaustis.Teikia ilgalaikę apsaugą jūsų vaizdo žaidimų priedai.

5. Lengva įdiegti ir pašalinti.Ji netrukdys labiausiai valdytojas įkrovikliai.Silikono oda yra lengva išimti ir valyti, prašome įsitikinkite, kad ji yra sausa, prieš sujungiant duomenų valdytojui.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalvos: mėlyna, raudona, juoda

Taikoma: Xbox Serijos S/X

Pakavimo Sąrašas:

Silikono Valdytojas Dangtelis*1

Rokeris Dangtelis*2

Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
"MicroSoft" Modelis xbox
Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"
Prekės Pavadinimas tmddotda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Tvarkyti silikoninis apsauginis dangtelis

Panašūs produktai