Dropshipping Mielas Mėlyna Rožinė Šuo Minkštos TPU Odos Raštas Atveju Nintend Jungiklis NR Konsolės JoyCon Valdytojas Būsto Korpuso Dangtelio

€5.47

-7%

€5.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: joycon switch, odos jungiklis lite, odos jungiklis, nr jungiklis džiaugsmo con shell, sraigtasparnis lipdukas, pereiti lite shell atveju, džiaugsmas con nintendo jungiklis, džiaugsmas con juoda korpuso, atveju nintendo jungiklis, multivan jungiklis būsto.

modname=ckeditor Dropshipping Mielas Mėlyna Rožinė Šuo Minkštos TPU Odos Raštas Atveju Nintend Jungiklis NR Konsolės JoyCon Valdytojas Būsto Korpuso Dangtelio

1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.

Mes galime tai padaryti 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.

Savybės:

-Naujas Unikalus dizainas, mielas ir draugiškas modelius

-Odos, pavyzdžiui, tekstūros, pageidautina TPU medžiagos, smulkiai meistriškai, nepamirštamas prisilietimas

-Pilnas komplektas, apsaugos, padalinta penkių dalių komplektas, lengva įdiegti, mokslo apsauga

-Paviršius matinis hidrofobinės dangos, veiksmingą apsaugos nuo užsiteršimo, purvo atsparus, splash proof

-Optimalus medžiagų, stiprių ir dėvėti, atsparus smūgiams, anti-scratch ir anti-rudenį, visiškai apsaugoti jūsų kompiuterį

-Griežtai kontroliuoti storis, neturi įtakos naudojimas bazės, lengva įterpti bazės, gražus ir praktiškas Aprašymas : 1. Specialiai Įjungti Apsaugos Galinį Dangtelį Atveju. 2. Apsaugoti įrenginį nuo kasdienių smūgių , įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai. 3. Ergonomiškas Atveju Gali duoti jums patogią patirties, lengvai rankena ir šviesos. 4. Iškirpti programuojamų mygtukų lengvą prieigą neatsižvelgiant savo konsolės iš dėklo. 5. Jei yra padalintas į tris dalis, lengvai atjungti, kompaktiškas ir nešiojamas.

Pakuotė:

1x Perjungti Konsolės apsauginį kiautą atveju

(Konsolės ir kiti priedai neįtraukiami) Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3. Jei rasti pakuotės arba produktai, sugadintų ar dingusių daiktų pls imtis aišku, vaizdo pilnas paketas ir realaus svorio gavo ,ir susisiekti su mumis pirmą kartą .taigi, spręsti jums artimiausiu metu thx .

PS:

Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba Lašas laivybos mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

Švinas Laikas 1-3days darbo dienas
Funkcija 1 TPU Dangtelį Girp Shell Nintend Jungiklis
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Tipas 1 Animacinių filmų Mielas Minkštos TPU Apsauginiai Korpuso Atveju
4 funkcija Atsparus vandeniui ir Anti-pirštų atspaudų Anti-prakaitas
Modelio Numeris Už Nintend Jungiklis NR Minkštos TPU Atveju
Pakuotė Burbulas krepšys+Kieto popieriaus langelį
Kilmės vieta ShenZhen, Kinija
Prekės Pavadinimas MBCHIPSTAR
3 funkcija Minkšta Jausmas
Kilmės KN(Kilmės)
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Funkcija 5 Nintendo Jungiklis Spalvinga Apsaugos Atveju
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
Pardavimo Metodas Didmeninė ir mažmeninė ir Dropshipping
2 funkcija Už Nintend Įjungti Konsolę TPU Atgal Korpuso Dangtelio
QC 100% Realių Išbandyti vieną

Panašūs produktai