Belaidžio Elektros Breast Enhancer Krūtinės Plėtros Massager Anti-Krūtinės Žuvo Trinkelėmis Liemenėlė Krūties Akupresūra Masažas Terapijos Priemonė

€36.48

-28%

€51.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medienos masažo terapijos priemones, didelis įrankis krūtinės, magija krūties massager, asmens massager elektros, sodo žirklių, didžiulės krūtys siurblys, krūtinės mediniai, nešiojamų terapija, durelių kėlimo įrankis, magicool.

Aprašymas:

Belaidžio dizaino, itin plonas ir lengvas, tai massager prekes galite naudoti bet kur.Iš visų pusių akupunktūros, masažo, gilinant krūties audinius, skatina kraujo apytaką, stimuliuoja kolageno s sekrecijos ir įjungti krūties, gerina krūtinės odos elastingumą, pakelia ir stangrina.

Savybės:

Silikoninės medžiagos, odos draugiškas, siūlo patogų jausmas, o masažas.Built-dviejų šildymo modeliai gali gaminti šilumą iš 45℃-65 ℃, kurios gali skatinti krūties apyvartą, skatinti antra augimą.Magnetinio rezonanso išėjimo taškus, multi dažnio vibracijos. 3 režimų koregavimas, stiprus masažas jėga, puikus krūtų didinimo poveikį. 40 vnt raudona ir mėlyna led karoliukai padeda krūties odos baltas ir švelnus.Skatinti kolageno s sekrecijos ir įjungti krūties, gerina krūtinės odos elastingumą, pakelia ir stangrina.Veiksmingai užkirsti kelią pieno liaukų hiperplazija.Belaidžio dizaino, lengvas, lengvai nešioti ir naudoti.Grįsti vienas ergonomikos principus, naudojant apsupti projektavimo, montavimo prie krūtinės linija atidžiai.USB įkrovimo, daugiau, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Įėjimas: 5V 1500mA

Įkrovimo Laikas: 5hrs Spalva: Juoda, Mėlyna(Pasirinktinai)

Prekės Diemater: 12,5 cm / 4.9 colių

Pakuotės Svoris: apytiksl. 692-700g

Elemento Tipas: Sveikatos Priežiūra

Pareigos: Dragos krūties kanalų, Pagerinti krūties audinius, Pagerinti krūties audinių, Atsipalaidavimo krūtinę ir krūties deformacijos, Paspartinti kraujo apytaką, Sumažinti krūtų skausmas

Paketas Apima:

1 x Pora Massager

1 x USB Kabelis

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

Pastaba:

Prašome atkreipti dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Krūties Massager
Parama Dropshipping
Prekės Pavadinimas TMISHION
Prašymas krūties
Sertifikavimo CE
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga Kita

Panašūs produktai