1 Pora Momentinių Magnetinė Terapija, Liemenėlės Įdėklai Krūtinė Plėtros Pakelti Stimuliatorius Pardavėjas Rekomenduojame Krūties Anti-Žuvo Krūtinė U0P1

€0.57

-30%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: exlarge krūtys siurblys, gelis liemenėlė krūtys, didžiulės krūtys siurblys, spenelių plėtros siurblys, krūtys liemenėlė, paminkštintas liemenėlė krūtys, pirkti krūtys siurblys, belaidžio liemenėlė krūtys, liemenėlė didžiausios krūtys, dulkių liemenėlė krūtys.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Specifikacija: 1 pora

Spalva: juoda, odos tonas

Privalumai:

1. Built-in funkcijos yra sudarytas iš aukštos kokybės audinių, ekologiški TPU plėvelės, perlų milteliai, rožių eterinis aliejus, aukštos kokybės magnetais ir masažo minkštos granulės.Nustatyti žmogaus poreikius, sveikas ir veiksmingas dizaino koncepcija, kartu su įvairių masažo metodais, pavyzdžiui, magnetinių masažas, mobili masažo ir acupoint masažas pasiekti makiažas (kad krūtinės tiesiai ir tiesiai)

2. Built-in rožių aliejus

Rožių eterinis aliejus yra brangiausių eterinių aliejų pasaulyje.Tai vadinama: po eteriniai aliejai.Jis gali reguliuoti moterų endokrininę sistemą, maitina gimda, atleisti dismenorėja, pagerinti seksualinį frigidity ir menopauzės diskomfortą.Visų pirma, jis yra geras grožio ir odos priežiūros poveikis, kuris gali maitint tiek ir už jos ribų.Ji sumažina dėmes, skatina melanino irimą, gerina sausą odą, atstato odos elastingumą, leidžia moterims būti balta, elastinga ir sveika oda.Tai tinkamiausias aromatinių aliejų moterų sveikatos priežiūra.

3. Energijos magnetai išvengti krūties ligų

Yra 3 energijos magnetas tabletės viduje kiekvienos krūtinės mygtukai, naudojant principą gyventi magnetinio maišydami į akupunktūros taškus nutraukti ir detoksikuoti branduolius, aišku, adenotoxin, sterilizuoti ir mažina uždegimą, ir pašalinti gabalėlių.Tegul hiperplazija grįžti į normalų, kad krūtys abi pusės yra subalansuota ir simetriškai.

Instrukcijos:

1. Naudoti įterpti į jį, kaip parodyta paveikslėlyje, su nelygus pusėje arti krūties

2. Įdėti apvalios galvos galą įdėkite uosto, pirmoje ir sureguliuokite

3. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių audiniai įdėklai yra keičiamasi su magnetine terapija audiniai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1 Pora*Magnetinė terapija, perlų mygtukai

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Modelio Numeris HXN1166
Prekės Pavadinimas BREYLEE
Sertifikavimo CE
Prašymas krūties
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Medium
Medžiaga Kita

Panašūs produktai