Xinda 25kN D-Formos Karabinai Laipiojimo Saugumo Saugos Sagtis Varžtas Vartai Master Lock Karabinai Lauko Alpinizmas Įranga

€5.55

-40%

€9.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipti, Paracord, marquee palapinė, katė turniketas, aprūpinti, kevlaro lynas, paramotor, edc rinkinys, viso kūno saugos diržas, skriemulys virvė.

Gamintojas: XINDA Kodas : XD-Q9628 Forma: D-shape Pavadinimas: Varžtas vartai Karabinai Užraktas: Screwg valgė fiksavimo Spalva: Juoda, Oranžinė Juoda Neto svoris: 60g Dydis: wide5.6cm ,high10cm Vartų openning : 1.7 cm Medžiaga: 7075 orlaivių klasės aliuminio stabdymo Jėga: 25kN Vertikalus ,8kN Horizontalus, 7 kN atidaryti vartų Sertifikavimas : CE EN12275 Daugiafunkcinis: plačiai naudojama lauko veikla ir kasdieniame gyvenime, pavyzdžiui, alpinizmas, gelbėjimo, arborist, speleo, plaukiojimas baidarėmis, medžioklė, kempingas, žygiai, hamakas setup, slackline, baidarių, šuns pavadėlio, sūpynės, oro šokių set-up...Pranašumą!D-formos dizaino, gražus ir šviežias, puikiai rankoje.Anoduoto paviršiaus, ryškios spalvos. 7075 orlaivių klasės aliuminio, lengvas ir patogus.

Naudojimo instrukcijos:

1 Laikyti atokiau nuo cheminių medžiagų ir sumažinti susisiekti su smėlio ir purvo.

2 Nuplauti ir nuvalyti 40℃ vandens ir leiskite išdžiūti natūraliai.

3 Išvengti nuo kritimo iš aukščio, kaip vidaus lūžis negalima matyti plika akimi.

4 nelaikykite savo karabinai, drėgnose ar sūraus oro, su drėgnu įrangos ar drabužių, arba šalia korozinių cheminių medžiagų.

5 karabinai yra pagaminti pagal techninius reglamentus CE ir UIAA ir tarnavimo laikas paprastai yra iki 5 metų.Tikrasis gyvavimo jūsų įrankių, gali būti ilgiau ar trumpiau, priklausomai nuo to, kaip dažnai jūs jį naudoti ir ant jo naudojimo sąlygos.

6 Tepti po valymo ir turėti ne grūdų viduje.

7 Tikrinti jūsų įrankių už pažeidimo požymių ir dėvėti prieš ir po kiekvieno naudojimo.

8 perskaitykite ir vykdykite instrukcijas prieš naudojant.Platintojai ir prekių ženklų savininkų nėra atsakinga už žalą ir eismo įvykių, kuriuos sukėlė netinkamas naudojimas.

Išeiti į karabinai, kai:

1 dėvėti griovelis yra daugiau nei 1/4 karabinai skersmuo.

2 vartai gali būti atidarytas arba uždarytas paprastai.

3 varžtą negali būti pasukti atidarytas, ar uždarytas.

4 karabinai kritimo iš aukščio ant nelygaus pagrindo.

5 Chemikalai naikina metalo.

6 stiprių smūgių mokestis

7 Nereikia naudoti jį, kai kyla abejonių ir kreipkitės į pardavėją.

Tipas Karabinai & Quickdraws
dydis 5.6x10cm
Svoris 60g
Spalva Juoda Oranžinė Pilka
Medžiaga 7075 Aviacijos Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Srength 25KN

Panašūs produktai