Elektrinis Motoroleris, Motociklas Atspindintis Lipdukas, Juostelės Atspindinčios Šviesos Lipdukas, Skirtas Xiaomi M365 /Kitos Elektrinis Motoroleris Priedų

€2.23

-21%

€2.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr mažai vuitton " atveju.

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš PVC medžiagos, motoroleris, juostelės funkcijų, gerai atspindintis poveikį, kuris yra saugus ir patikimas naktį, ir tai yra didelis praktiškumas.

2、Bauda Dizainas: šviesą atspindinčios juostelės tinka Xiaomi M365, ir ji gali būti pritvirtinta prie kūno motociklo padidinti atspindžio efektą naktį jojimo, todėl motociklu-jojimo saugesnis.

3、Motociklo Beatifying Įtaisą: Klijuoti šviesą atspindinčios juostelės kūno motoroleris gali ne tik atspindi poveikį, tačiau taip pat jos puošia kūną, motoroleris, todėl jūsų motoroleris gražesnė.

4、Neperšlampama Dizainas: atsparus vandeniui poveikį juostelės yra gera, ir jis bus ne patenka ne lengvai.Ji gali būti pritvirtinta prie kūno, ilgą laiką, kuris turi poveikį dulkėms.

5、Saugos Vykdytojas: Su šviesą atspindinčios juostos, viso kūno, motorolerį ar motociklą yra gražus, ir pusė lipduko dizainas juosta gali pagerinti matomumą automobilio kėbulo ir didinti saugumą, kai sukant virš kelių, todėl savo dviračiu saugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC medžiagos

Taikytinos modeliai: tinka M365, M365 Pro

Pakavimo Sąrašas:

1*motoroleris šviesą atspindinčios juostelės

Medžiaga PVC medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Modelio Numeris Electric Scooter Reflective Sticker
Taikoma Tinka Xiaomi M365, m365 pro
Įtampa None

Panašūs produktai