8.5 Colių Motoroleris, Padangų Gumos amortizatorius Dėvėti, Atsparus Elektrinis Motoroleris Pakeitimo Kietų Padangų Xiaomi M365

€9.56

-38%

€15.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: electroc motorolerių dalys, e motoroleris, m365 pro xiaomi, scooter padangos, piaggio vespa, m365 xiaomi, m365 mainboard, m365 kietos padangos, pakabos xiaomi m365 pro, m365 monorim.

Aprašymas:

Kieta padanga yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, kuri leidžia jums lengvai įdiegti padangų ant savo Xiaomi M365 elektrinis motoroleris, po suminkštėja.

Lengva naudoti ir pakeisti, pakoreguoti, lanksčiai ir stacionarių stipriai, ir su dilimui, antikorozinės, ir patvarus, neleidžiančios ne, jokių auskarų, nereikia siurblio.

Motoroleris pakeitimo padangos taip pat gali padaryti padangos tolygiai pabrėžė ir absorbuoti smūgio, kuris gali užtikrinti geresnę smūgio absorbcijos jums.

Sukurta su daug koriai, kurie gali išsklaidyti šilumą greičiau ir tarnauja ilgiau.

Kietos padangos, skirtos ypač Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, priekiniai ir galiniai paraiškos, speciali medžiaga su gumos paviršius su grioveliais suteikia puikų sukibimą, tiksliai stabilumo ir naudojimo, ji gali būti naudojama sniego ir lietaus orai, be pavojaus motoroleris.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Scooter Padangos

Medžiaga: Guma

Spalva: Juoda/Raudona

Dydis: 8.5 į

Taikoma: Už motoroleris

Kiekis: 1pc

Pastaba:

-Gali būti, 1-3 cm paklaida dydis rankinis matavimas.

-Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Motoroleris, padangų

Tipas Scooter Tires
Įtampa None
dydis 8.5in
Modelio Numeris scooter padangos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai