Motoroleris Pedalo Pakoja Juosta švitriniu popieriumi Lipdukas, Skirtas XIAOMI Mijia M365 Elektrinė Riedlentė Anti-slip Apsaugos Skate Lipdukai

€2.68

-29%

€3.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakoja motoroleris, m365 pakoja pločio, ninebot, ninebot max lipduko, m365 juosta, mi motoroleris, m365 xiaomi, m365, gotway nicola pedalai, 3 varantys triratis.

Kulka Taškų:

1、Pagamintas iš PVC medžiagos, jis pasižymi nelygaus paviršiaus padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

2、Taikomas už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris, specialiai pritaikyti, todėl jos išorė šviesa gražesnė, linijos yra daugiau sklandžiai, labai tinka Xiaomi.

3、Pagamintas iš pasirinkto emery, jis yra patvarus ir ne lašas smėlio.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Trinties yra stipresnis ir ji yra palankesnė žirgais.

4、guma non-slip pluoštas yra lengviau naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai bendro su netolygus kūno, kuris daro kūno gražesnė.

5、560*130mm, ilgis ir plotis gali geriau papuošti kūno.Tai yra lipnios, naudojant dervos, klijai, jis turi stiprią klampumo ir nėra lengva nukristi.

Savybės:

Pagamintas iš PVC medžiagos, jis pasižymi nelygaus paviršiaus padidinti trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

Taikomas už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris, specialiai pritaikyti, todėl jos išorė šviesa gražesnė, linijos yra daugiau sklandžiai, labai tinka Xiaomi.

Pagamintas iš pasirinkto emery, jis yra patvarus ir ne lašas smėlio.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Trinties yra stipresnis ir ji yra palankesnė žirgais.

Guma non-slip pluoštas yra lengviau naudoti, kai įklijuodami, kad lipdukas gali būti vientisai bendro su netolygus kūno, kuris daro kūno gražesnė.

560*130mm, ilgis ir plotis gali geriau papuošti kūno.Tai yra lipnios, naudojant dervos, klijai, jis turi stiprią klampumo ir nėra lengva nukristi.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Įpakavimas: OPP krepšys

Dydis: apie 560*130mm

Naudoti modeliai: už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pasta veiksmas:

Pirmas žingsnis: nuvalykite pedalas

1. Nuvalykite originalios gumos padas su drėgna audinio arba skuduru.

Antras žingsnis: Klijuoti naujas švitriniu popieriumi

2. Tiesiogiai apklijuoti originalus netolygus pedalas

3. Naudokite plaukų džiovintuvas smūgis švitriniu popieriumi, todėl švitriniu popieriumi minkštesnė ir labiau supratingas

Pakavimas:

Motoroleris lipdukas *1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.Jūsų mokėjimas bus patikrintos Jntprojektai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Jntprojektai.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Tipas Kita
Medžiaga PVC
dydis about 560x130mm
Modelio Numeris Lipdukas
Spalva Kaip parodyta
Įtampa 48V
Naudojimo modeliai už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Panašūs produktai