Baseinas Pakeitimo Žarna Siurblio Vonia Siurblys, Žarnos, Filtro Siurblys Efektyvus Vandens Srautas, Patvarus Polietileno Plastiko Lengva Įdiegti

€9.21

-29%

€12.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slayer kelionė, Žarna 32mm, posh spice, baseinas vakuuminis, oro ragų siurblys, oro žuvys, filtras baseinas siurblys, pool skimmer, baseinas plaukti, 12v dc vandens siurblys drėkinimui.

Savybės:

Patvarus

Šis produktas yra pagamintas iš nuotėkio įrodymas, patvarus ir lankstus polietileno plastiko.Jis yra patvarus, trūkumo ilgą laiką.Mūsų spaustuvai yra pagaminti iš metalo, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikis naudojimas.

Lengva Įdiegti

Pakeitimo žarna yra pagaminta iš nepralaidi vandeniui, itin tvirtos, bet minkštos polietileno plastiko, patikimumą.Jis yra permatomas, siekiant užtikrinti, kad vandens srautas.Jis gali būti lengvai įrengti vos per keletą minučių, naudodamiesi tik ir replės, atsuktuvai, nenaudojant papildomų įrankių.

Tinkamas

Jis yra universalus aksesuaras baseinas siurblio žarna veikia su visų Intex filtras siurbliai 330 GPH 1000 GPH už virš žemės baseinai ir visi minkštas dvipusis baseinai.

Patogus

Su šiuo produktu, jūs galite lengvai pakeisti vandens baseinas, Siurblio ir filtro.Ji gali sutaupyti jūsų laiko ir energijos.

Populiarūs

Toks produktas turi įvairias programas.Ji gali naudoti, baseinas, siurblio ir filtro.Jūs galite naudoti šią patogus rinkinys akimirksniu pakeisti overground baseinas žarna.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: pakeitimo žarna

Medžiaga: pe plastiko

Spalva: balta

Kiekis: 1 komplektas

Prekės Dydis: 22*16*5cm/8.65*6.29*1.97 colių(vieno vamzdžio, dvigubo sagtys)

28*20*5cm/11*7.86*1.97 colių(dvigubi vamzdžiai keturių sagtys)

Grynasis Svoris: 107g/3.77 oz(vieno vamzdžio, dvigubo sagtis)

230g/8.11 oz(dvigubas vamzdelis keturių sagtis)

Pakuotė:

1 pakeitimas žarnos rinkinys

Prekės Pavadinimas diposlong
Tipas Kita
Modelio Numeris pakeitimo žarna

Panašūs produktai