4PCS/Set Baseinas Plaukti Žaidimas Pripučiami Vandens Sporto Bamperis Žaislai Suaugusių Vaikų Šalis "Gladiatorius" Plaustas Kickboard Baseinas Žaislas

€14.61

-19%

€18.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas mažas, kickboard plaukti, bamperis kamuolys 2, baseinas, spa, baseinas žaislų nėrimo, zorb kamuolys, skirtas parduoti, baseinas plaukti, baseinas žaislai, žaidimai, paukščių fontanas, biometrinis pirštų atspaudų užraktas.

Kulka Taškų:

1、4-Vienetų, Pripučiami Žaislai Plūduriuoja: Į komplektą įeina 4 gabalus pripučiamas baseinas žaislai, 2 sėdi kanojos ir 2 lazdos.Pripučiami kovoti su kintama žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC.Anti-slydimo, patogus porankiai dizainas, netaps lengvai žaidimo metu.

2、Elementą Dydis: Sėdi baidarėmis apie 57 cm x 14 cm (ilgis x aukštis).Medienos polių: 45 cm x 8 cm (ilgis x aukštis).Ji gali palaikyti iki 100 kg/220 kg.Tinka suaugusiems ir vaikams. (Nereikia išpūsti orą per daug, jums bus sėdėti saugiau.)

3、Lengva Pripūsti ir Deflate: pripučiami plūduriuojantis žaislas yra sandarus ir supakuota į dėžutę.Jis yra patvarus ir lengvas.Lengva nešiotis ir laikyti.Jį galite pasiimti į keliones, ežero ar paplūdimyje.

4、2 Žaidėjo Baseinas Žaidimą: žaidėjas sėdi ant plaukiojančio plausto ir turi vaikščioti polių.Iš tiesų %EF%BC%82fight%EF%BC%82 su draugais ir šeima ant vandens.Po mūšio, asmuo vis dar sėdi ant plausto laimėjo.

5, Geras Vandens Sportui: gerą produktą jums ir jūsų šeimai, vandens sportas ir pramogos.

Specifikacija:

Medžiaga: aukštos kokybės, aplinkos apsaugos PVC

Apkrova: 100 kg

Pakavimo Sąrašas:

2 x Mount Juostos

2 x Vatinas Lazdos

Modelio Numeris pripučiamas baseinas žaislai
Medžiaga PVC
Tipas Kita
Drop laivyba/Didmeninės Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas pripučiamas baseinas žaislai

Panašūs produktai