Vandens Pistoletai Vaikams , Pistoletai Žaislai Vasaros Lauko Garden Beach Vandens Baseinas Vonios Žaislai Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Dropshipping

€2.19

-20%

€2.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, vilnos striukė xxxl, baseinas priedai skaitmeninis, pakabukas shadowhunter, baseinas, priedai, žaidimai, baseinas priedai idėjos, super be konversijos talpos-vandens pistoletas, baseinas aksesuarai šunims, shadow of the colossus, WELLY.

Kulka Taškų:

1、Sandarus & Patvarus: vandens vandens žaislas priima puikus sandarus dizainas, ir jis gali turėti reikiamą kiekį vandens.Į sandarus dangtelis daro žaislas puikus baseinas, kieme, paplūdimyje.Puikus pasirinkimas, jei norite, kad jūsų vaikai ir šeima mėgautis vandens pramogos šaliai ar kieme.

2、aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš tvirtos aukštos kokybės ABS medžiagos, vandens squirting žaislas yra patvirtintas saugumo ir ilgaamžiškumo.Tai yra lašas atspari, ekologiškai švarus ir patvirtintas MUP.Suapvalintas briaunos konstrukcija užtikrina, kad žaislas yra saugus rankas savo vaiką.Žaislas yra kietas ir matomas ryškių spalvų.Jis tinka vaikams nuo 4-8. Puikus pasirinkimas baseinas šalis ar lauko vandens įdomus žaidimai.

3、Ilgo Nuotolio: Su slėgio kontrolės sistema, vandens trykšti žaislas gali purkšti vandenį atstumu iki 3m/9,8 pėdų(apie).nesvarbu, kur jūsų oponentai yra, jūs galite lengvai drench juos.

4、Mėgautis Vėsa & Smagiai: vandens squirting žaislas yra lengvas ir tinka vaikams, laikyti ir nešiotis.Tiesiog naudokite vandens vandens žaislas pareikšti vėsa ir smagu.

5、Vandens Gesinimo Žaidimą: karštą vasarą, visa šeima gali naudoti vandens žaislai žaisti vandens, kova su žaidimai kieme.Tai puikus baseinas šalis ar paplūdimio šalis.Su žaislo, jūs ir jūsų šeima gali žaisti įdomus žaidimai baseine, paplūdimyje ar sode!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 11*12cm/4.33*4.72 colių

Pakavimo Sąrašas:

Vandens Vandens Žaislas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vandens Pistoletai

Panašūs produktai