1Yard Cirkonio Dervos Masės Apdaila Dekoratyvinės Juostos, Rankų darbo kalnų krištolas Aplikatoriaus-Juostos juostos Su Cirkonio Appliques

€2.23

-34%

€3.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: masės juostelė, crystal juosta, kalnų krištolas klijų aplikatorių, epo, kostiumas cirkonio, rhineston apdaila, hot fix aplikatorių japonija, b cirkonio, aplikatorių cirkonio, juoda neto marškinėliai.

Medžiaga: Derva Produkto Pavadinimas: kalnų krištolas apdaila Dydis: 10mm,15mm,20mm,30mm Ilgis: 1 statykla =0.91 matuoklis

"PASIDARYK pats" reikalavimai ir Rankų darbo aksesuarai

❤Dekoratyvinis akmuo juostelės, taip pat vadinamas diamond juostas, yra pagaminti iš skaidrios cirkonio ir mažų AB rhinestones.Pakankamai ilgai, kad atitiktų visus jūsų PASIDARYK pats poreikius. ❤Pridėti šiek tiek blizga "blizga" į rankų darbo aksesuarų, tokių kaip asmeninį Kalėdų papuošalai, pyragas papuošalai, plaukų aksesuarai ir mergaitės drabužiai.

【Aukštos Kokybės】, Naudojant aukštos kokybės dervos kalnų krištolas medžiagų, nekenksmingas ir saugus.Atgal-tai dvipusė juosta, kurią galima klijuoti.Dydis: 1 kiemas ilgas (maždaug 91 cm), 4 skirtingų pločių už savo pasirinkimą.

【Multi-purpose】Šis gražus akrilo deimantas, kalnų krištolas juostelės pakuotės yra puikus papildymas bet kokia šventė, įskaitant vestuvės, šventės, vestuvių ir kūdikių sveiki šalys, teminiai vakarėliai, mokyklos baigimo iškilmės, jubiliejai, šventės ir sezoniniai renginiai! 【Paprasta pasta】 Daugiafunkcinis akies audinys gali būti lengvai pridedamas prie įvairių paviršių, todėl jūs galite pasirinkti, ji ne bus.Lengva klijuoti ant daugelio paviršių, ji labai tinka įvyniojimo vaza centre lentelės, šalies dovanų dėžutėje arba elegantiškas vestuvių dekoravimas.

Produkto Tipas Cirkonio
Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Strazdų Tipas Motyvas Cirkonio
dydis 10mm, 15mm, 20mm, 30mm
Ilgis 1yards =0.91 matuoklis
Spalva crystal AB, sidabro kalnų krištolas apdaila
Naudoti Krepšiai, Garment, Batai, Batai, Krepšiai, plaukų aksesuarai ir kitų produktų
Modelio Numeris QIAO
Rinkinys Tipas No
Formos Rectangle
Technics Klijai-On
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas QIAO
Stilius flatback
Funkcija Amatų Rankų Darbo Dekoro Blizgučiai

Panašūs produktai