"Pasidaryk pats", 5 Metrų Clawless Tankus kalnų krištolas Grandinės 3Mm(Ss12)4 mm(Ss16) Apvalaus Ne Kablys kalnų krištolas Grandinės Vestuvių Drabužio Dekoro Priedai

€12.50

-21%

€15.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz250wr pavarų perjungimo svirtis.

Produkto pavadinimas: gamyklos, 3mm(SS12)4 mm(SS16) clawless tankus deimantų grandinėje, ne kablys drabužius turas kibirą vertus siuvami kalnų krištolas apipjaustymas Gaminio medžiaga: krištolo stiklas diamond, aukštos raiškos permatomas; storio vario embriono, storio sidabro danga, jokios oksidacijos, nėra lengva keisti spalvą.Produkto specifikacijos: 3mm (SS12), 4mm (SS16) Produkto naudojimas: drabužių priedai apdaila; high-end deimantų grandinėje, papuošalai, pavyzdžiui, vestuvių suknelės, karoliai, apyrankės, suknelės, batų papuošalai, galvos apdangalai, baldai, nuotraukų rėmeliai, mobiliojo telefono apvalkalas papuošalai, ir kt.Kaip naudoti: galite naudoti klijų arba ranka dygsnio.Pastaba:prekės dydis yra matuojamas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek skiriasi, tačiau tai neturi įtakos produkto, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.Produkto nekilnojamojo kulka: realus dalykas yra labiau blizga, jei norite, kad kitų stilių ir dydžių, Prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Naudoti etape kostiumai, nuotakų, vestuvėms, vestuvių suknelės, karoliai, apyrankės, aksesuarai ir kt. (Naudoti jį pagal jūsų poreikius)

Atsiliepimai

1.Nuotrauka buvo padaryta natūra,bet dėl fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų ,gal kai kurie skirtumai!Dėkojame už jūsų prašome suprasti. 2. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis tuo metu, mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti artimiausiu metu, ačiū. 3. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų,skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų jav .

Formos Round
Naudoti Batai, Garment, Krepšiai
Prekės Pavadinimas XINMILLIE
Stilius flatback
Technics Siūti-On
Produkto Tipas Cirkonio
dydis 3mm, 4mm
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva sidabro/aukso bazės, baltos spalvos deimantas
Medžiaga Crystal
Modelio Numeris 3mm(SS12)4 mm(SS16) clawless tankus deimantų grandinėje

Panašūs produktai