3D Pointback Siūti kalnų krištolas su Aukso Letena 10mm Kvadratinių Ne karštųjų pataisų Stiklo Masės Cirkonio Kristalų Drabužių "PASIDARYK pats" Amatų Granulių

€3.10

-30%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis letena kalnų krištolas, crystal aukso pataisų, strazdų embellishment, karštosios juostos aukso, mėlyna kalnų krištolas embellishment, spalvingas kalnų krištolas embellishment, masės aukso pataisų, sumaišyti kalnų krištolas embellishment, metalo letena kalnų krištolas, aukso kalnų krištolas, stiklas.

Labas, mielas drauge!Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Esame profesionalų gamyklos su daugiau nei 15 metų gamybos patirtį šioje srityje (Žr bendrovės įvadas apačioje).mes garsėja priėmimo aukštos kokybės akmuo, todėl, kai jūs palyginkite kainos, įsitikinkite, kad imtis visų veiksnių atsižvelgti.Taip pat turime didelį sandėlį, akcijų, taip greitai, siunta 24-48hours yra tinkamas.

Jei norite akmens, vieta, kad ne vieną kartą.Jei jums patinka mūsų parduotuvėje, tapti gerbėjai mano parduotuvėje, taip pat daugiau dėmesio skirti naujų produktų ir nuolaidų kuponai ne parduotuvėje, galite gauti daugiau nuolaidų iš jų!Ačiū!

Produkto informacija:

3D Pointback Siūti kalnų krištolas su Aukso Letena 10mm Kvadratinių Ne karštųjų pataisų Stiklo Masės Cirkonio Kristalų Drabužių "PASIDARYK pats" Amatų

produkto:square akmuo kristalas

Prekės:JUNJIAO

Prekės NR.:S3010kj

spalvos: Pasirinkti pagal spalvą ant nuotraukos

Naudojimo sritys:juvelyriniai dirbiniai,Karoliai,Žiedas,drabužiai,batai,rankinės,nagų dailės,papuošti, "PASIDARYK pats" ir reikmenys......

Dydis ir kiekis:10mm/20pcs

materia:K9 aukštos klasės ctystal

Taikymo:

"PASIDARYK pats" nagai,papuošalai priėmimo,krepšiai,

batai,drabužiai, "PASIDARYK pats" dekoracijos

DAUGIAU DYDŽIU

jei jums reikia didesnio dydžio, pls spustelėkite paveikslėlių.

KARŠTO PARDAVIMO SPALVŲ RODYTI

DAUGIAU FORMŲ IR SPALVŲ

Tikrinimas pagal colorcard ir katalogo atidžiai pls.Jūs rasite daugiau prekių.jei jus domina juos, prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu.Turime didelių atsargų, jums yra leidžiama į vietą, bet mažos tyrimo imties kad bandymai .Ačiū!

ĮRAŠO METALŲ NUSTATYMAS RODYTI

Paprastai, sidabro ir aukso letena yra labiausiai populiarus.kaina yra tokia pati.bet viena yra worbale mums.

PRAŠYMAS

mūsų kalnų krištolas yra pagamintas iš K9 crystal, labai šviesus, aiškus.Ne burbulas,Ne nulio.jie yra žinomi už aukštos kokybės, labai panašus į pasaulio prekės ženklų.daug skiriasi nuo Kinijos ir kitų tiekėjų.Jūs galite naudoti ją už drabužių,papuošalų priėmimo, batai, rankinės, "PASIDARYK pats" nagų dailės ar amatų apdaila.

APIE MUS

Mes garsėja aukštos kokybės akmens, labai šviečia, aišku, ir bling bling!kai jūs palyginkite kainos wth kitų tiekėjų, makesure imtis visų veiksnių atsižvelgti!Ačiū!

Atsiliepimai:

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Medžiaga crystal k9
Spalva 16 Spalvų
Produktas išgalvotas aikštėje kristalų
Nagų Cirkonio Cirkonio drabužiai
Kiekis 20PCs
Cirkonio masės
kalnų krištolas aplikacijos akmenys ir kristalai
Formos Aikštė
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Stilius Pointback
Technics Klijai-On
Naudoti Krepšiai, Garment, Batai
Modelio Numeris S3010KJ
Produkto Tipas Cirkonio
dydis 10mm
strazdų stiklo Kristalai
strazdų rankdarbiams Nagų Dailės Papuošalai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai