Silikono Kiaušinių Spragilas Su Nerūdijančio Plieno Rankena Virtuvės Įrankiai Rankiniai Suplakite Maišytuvu Sviestas Blender " Eco-Draugiškas Rankinio Maišytuvo Kiaušinių

€1.01

-31%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini ledo maišiklis, mini silikono maišiklis, mini kombaino vaikams, mini makiažas maišiklis, mini rankinis maišytuvai, sausas mini maišiklis, mini kombaino metalo, nekilnojamojo mini maišiklis, kenwood mini maišiklis, geltona mini maišiklis.

Aprašymas: Kiaušinių Įrankiai Tipas:Egg Beaters Medžiaga:Nerūdijantis plienas + Silikonas Dydis:L:30.5 cm*7cm / M:25.5*6cm Spalva:Sidabrinė + Juoda Kiekis:1 x Kiaušinių Spragilas Savybės: 1.Pagamintas iš nerūdijančio plieno, tai nėra lengva, rūdžių ir gali būti naudojamas ilgą laiką. 2.Jis yra naudojamas įmaišykite grietinėlę, kiaušinius ir kt.Ji yra viena iš būtinų priemonių virtuvėje. 3.Veiksmingai padeda išvengti įbrėžimų, silikono elastinga rites neprikimba prie paviršiaus induose. 4.Lengva naudoti, kaip rankinių vertus maišytuvą, jis yra linkęs į putų po maišydami. 5.Ji yra lengva plauti po naudoti ir jis yra saugus indaplovėje.Paketas apima d:1 x Kiaušinių Spragilas Pastaba: Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Kiaušinių Įrankiai Tipas Egg Beaters
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Tipas Kiaušinių Įrankiai
Prekės Pavadinimas Loriver
Modelio Numeris Silikono Kiaušinių Spragilas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Funkcija Kiaušinių Stiring

Panašūs produktai