2 in 1 Skaitmeninis Mėsos Termometras Eggbeater Šluotelė Virtuvės Valgių Maisto Termometras su Ilgu Zondas Namų Kepimo Įrankiai

€13.13

-29%

€18.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pedalas, wellgo, pedalas "shimano", 12V, mtb pedalas, adrenalinas, pedalas titano, trinkelės shimano, trinkelės, rankinis greičio pedalo.

2 in 1 Skaitmeninis Mėsos Termometras Eggbeater Šluotelė Virtuvės Valgių Maisto Termometras su Ilgu Zondas Namų Kepimo Įrankiai

Kulka taškų:

1. 2-in-1 mėsos termometras & blender-derinys eggbeater ir termometras yra unikalios, kad mes sukurti pagal kliento poreikius.Ir termometras zondo ir eggbeater yra pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno ir turi labai poliruoto paviršiaus, kuris suteikia dvigubą rūdžių nerūdijančio plieno.

2. Lengva naudoti: maišytuvą ir maisto termometras.Kad jogurtas, šokoladas ir kiti kepiniai, mėsos ir barbekiu, jums nebereikia dviejų prietaisų, nes jie gali sumaniai sujungti du prietaisus.Apdailos reikmenys, kepimo ir virimo.

3. Maisto kokybės nerūdijančio plieno: apsaugoti mūsų maistas yra apsaugoti mūsų organizmą.Nenaudokite kitų vielos žaizdą silikoninė viela, nes ji yra lengvai grūdintas ir nėra atsparios aukštai temperatūrai.Plieninė viela viduje silikonas yra lengva į rūdis, kurios yra blogai mūsų sveikatai.

4. Profesinės eggbeater ir mėsos termometras: labai virželis ir greitai maišant ingredientai, sukurti purumo kiaušinių ir desertai.Tai ideali vieta stebėti temperatūrą, jautienos, vištienos, žuvies ir kitų mėsos.Taip pat galite naudotis griliu.

5. Lengva laikyti-lengva įdiegti į viršų be užima per daug vietos.Magnetas ant nugaros yra dar nuostabiau.Galite įklijuoti jį ant šaldytuvo ar kitų metalinių daiktų.Tai lengva, kai norite jį naudoti.

Aprašymai:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + Plastikas

Tipas: Virtuvės Dalykėlių

Pakuotė:

1*2 1 Skaitmeninis Mėsos Termometras

Kiaušinių Įrankiai Tipas Egg Beaters
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Medžiaga Kita
Funkcija Kiaušinių Stiring
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai