Mini rankinių Elektrinių Mišinio Kiaušinių 3 Greitis Namų Virtuvės Maišytuvas USB Įkrovimo Kasdien Naudingų Įrankių, maisto maišytuvą Pieno Putų

€11.90

-48%

€23.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tešlą spragilas, kavos šluotelė, mixr, pyragas maišytuvas, kiaušinių spragilas, mini šluotelė, namų ir virtuvės, dj mini maišytuvas, maišytuvai mini, timing pulley shaft.

Pakuotės Turinys: Eggbeater * 1 Kiaušinis spragilas maišymo antgalis * 1 Spenelių maišymo antgalis * 1 USB maitinimo laidas, * 1 Rankinis * 1 Specifikacijos: Medžiaga: ABS + nerūdijantis plienas + elektroniniai komponentai Spalvos: juoda, balta, sidabrinė (kaip parodyta nuotraukoje) Dydis: 265*29mm Įtampa: 4.5 V-5.5 V Akumuliatoriaus talpa: 1200mAH (įkraunamas, nereikia imti) Svoris: apie 210g Trijų greičio režimas: Mažas greitis 6000/min-1 pavarų maišymo, tinka klampus skystis ir maisto produktų, kiaušinių trynių, maišymas ir kt.; Vidutinio greičio 9000/min-2 maišymo, tinka klampus skystis, ir maisto, ir kiaušinių baltymų plakimas; Didelės spartos 13000/min—3-greičio didelio greičio, tinka silpnai klampių skysčių ir maisto produktai, pieno putos ir pan.Savybės: *1. Naudoti universalaus USB sąsaja, kuri gali būti tiesiogiai prijungtas prie mobiliojo maitinimo, kompiuterinės įrangos ir kitų mokesčių nustatymo. *2. Po to, kai visiškai įkrautos baterijos veikimo laikas yra 20-40 valandų, pagal funkcija bei dažnumą. *3. ABS medžiaga, yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti naudojamas ilgą laiką. *4. Maišymo galvos yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, su lygaus paviršiaus, kuris yra patogus plovimas ir daro valymo paprasta. *5. Kiaušinių plakimo, maišymo baltymų kokteilius, pieno, kavos, karšto šokolado, ir kitų.Pastaba: Tai trunka 6 valandas, o visiškai įkrautas, raudona lemputė, kai baterijos įkrovimo ir žalia lemputė, kai visiškai įkrautas.Pastaba: 1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti, kad. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Baterijos Talpa 1200mAh
dydis 265*29mm
Spalva juoda, balta, sidabrinė
Medžiaga Metalo, ABS + nerūdijančio plieno
Tipas Kiaušinių Įrankiai
Pakuotės Turinys Eggbeater, Kiaušinių spragilas maišymo antgalis, Spenelių maišymo antgalis, USB maitinimo laido
Vidutinio Greičio 9000/min-2 maišymo
Modelio Numeris Elektros maišytuvas
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Įtampa 4.5V-5.5V
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
mažas greitis 6000/min-1 pavarų maišymo
Kilmės KN(Kilmės)
Kiaušinių Įrankiai Tipas Egg Beaters
Funkcija Kiaušinių Stiring
greitųjų 13000/min, 3-greičio didelio greičio

Panašūs produktai