Medinė Dėlionė Unikalus Pandos Mažylis Formos Puzzle Žaislas Vaikams, Suaugusiems, Animacinių Filmų Gyvūnų Žaislai, Dėlionės

€4.98

-32%

€7.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: las dėlionės, dėlionės puzzl, didelis puzzle 1000, aukso puzzle 1000, puzzl, medinė dėlionė gyvūnų gabalas, bičių mediniai, magija medžio galvosūkis suaugusiems, 3d liūtas įspūdį, sudėtingos medinės dėlionės.

Aprašymas:

1. Natūralios medžiagos: Aukštos kokybės komponentai yra naudojami mūsų gyvūnų formos galvosūkius.Į komplektą įeina 130 medinių vienetų, unikalių formų, kurios visos yra 100% aplinkos apsauga.Storis kiekvieną didinga šachmatų gabalas yra 4 mm, kuris daro juos jaustis puikiai, paliesti, bet sunku išeiti.Kai kurie mediniai gabalai turi gyvūnų formų, kurios daro mįslingas laiko daugiau įdomus ir malonus., Siekiant padėti jums išspręsti paini problema, mes įdėjome nuorodą nuotrauką pakuotės vamzdis.

2. Puiki dovana: Šių didinga, medinės dėlionės, galvosūkiai yra puiki dovana švenčių: Kalėdų, Gimtadienio, Tėvo Diena, Motinos Diena, Jubiliejus, Padėkos diena, Helovinas, Draugystės Dieną ir Baigimo Ceremonijoje.Tai yra geriausia dovana vaikams, ir suaugusiems, nes esate ne tik suteikia mediniai galvosūkiai, bet taip pat suteikti emocijų.Kas yra mįslingas yra nuostabi kelionė pilnas įdomus.Nustebinti save ar savo draugus ir šeimos su smegenų kibinimas iš mįslingas drugelis gyvūnų dėlionės!

3.Fizinis apdailai: Po užbaigti galvosūkį, jūs suprato, kad tai yra meno kūrinys, kuris gali būti naudojamas papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį.Jis atitinka vidaus baldai skirtingų stilių.Vaikams tai patinka, draugų, pagirti jį, tai yra puikus apdailos, kuriuos galite padaryti sau.

4. Didelę naudą įvairaus amžiaus žmonėms: Labai naudingos vaikams, nes tai gali padėti jiems pagerinti smulkiosios motorikos įgūdžius, pagrindinius kognityvinius įgūdžius, rankų judesių koordinavimą, formos pripažinimo, ir, svarbiausia, problemų sprendimo įgūdžius.Suaugusiesiems, ir naudoti jį kaip būdas sumažinti stresą ir pakeisti veiklą po ilgų darbo valandų.

5. Aukštos kokybės informacija: Mūsų produktai turi turtingas spausdinimo kokybė ir sudėtingas lazeriu supjaustyti dalimis.Nėra jokių atplaišų ant kraštų stebuklinga medinės dėlionės dėlionės, jie spalvingi ir keistai formos gyvūnų galvosūkius.Visos dalys yra labai tinkamas.

Specifikacija :

Pavadinimas: Vaikų Suaugusiųjų Medinės Dėlionės

Produkto svoris: apie 120 g

Gaminio dydis: apie 12*14*0.5 cm/4.72*5.51*0.2 colių

Įpakavimas: dėžutės

Pakuotės dydis: apie 12*14*4cm/4.72*5.51*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Gyvūnų Dėlionė

Pavadinimas Vaikų Suaugusiųjų Medinės Dėlionės
Įspėjimas Gyvūnų Dėlionė, nr.
Sertifikavimo Nėra
Rekomenduojame Amžius 4-6y
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
Stilius Gyvūnų
Modelio Numeris Gyvūnų Dėlionė, Medinės dėlionės
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Puzzle Stiliaus Kita
Medžiaga Mediena, Kita

Panašūs produktai