Vaikai 3D Dėlionės, Žaislų Spalvotų Mygtukų Montavimas Grybai Nagai Rinkinys Kūdikių Kūrybos Mozaika Paveikslų Dėlionės Valdybos Švietimo Žaislai

€5.33

-48%

€10.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d modelis, las dėlionės, vaikas dėlionės, vaikai mozaika, gręžimo žaislas, puzzl, vystymosi švietimo žaislai, paplūdimys dėlionės, 300 gabalas dėlionės, grybelinė nagų.

1 1 1 1 MicrosoftInternetExplorer4 0 2 DocumentNotSpecified 7.8 磅 Normal 0

Mygtukas Įspūdį Mushroo m Nagų Ankstyvojo Ugdymo Vaikų Nušvitimą Dėlionės Spalvos

Funkcija :

1. Kūrybos Švietimo Žaislai --- Rungtynės ir sagtis storio mygtukai užbaigti meno žaislo nuotrauką.Rankų darbo žaislai vaikams turi ryškių ir ryškių spalvų, ir mielas modelius, kurie pritraukia vaikų dėmesį ir skatinti jų vizualinio suvokimo ir smegenų vystymuisi.

2. Mokymosi per play --- tinka vaikams nuo 2-3-4-5 metų.Pagerinti vaikų smulkiosios motorikos įgūdžius, rankų judesių koordinavimą, vaizduotę ir kūrybiškumą.

3. Žaidimai tinka tėvai --- puikus dalytis su šeima ir draugais.Šie galvosūkiai padės jūsų vaikui bendrauti ir sąveikauti su kitais žmonėmis.Smagiau, ir daugiau meilės.

4. Saugos audinio kostiumas --- pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos.Sklandžiai kraštai leidžia vaikui žaisti saugiai.

5. Puikus vaiko dydžio, kūdikis gali lengvai suvokti.Duokite vaikams staigmena ir laimės festivalyje.Labai tinka gimtadienius, Kalėdų ar Vaikų Diena, ir kt .

Rinkinį sudaro :

46pcs spalvinga grybų nagai;

10vnt spalvinga nuotraukas;

1pc saugojimo krepšys.

Stilius Gyvūnų
Įspėjimas Nėra
Plastiko Tipas ABS
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Rekomenduojame Amžius Motinystės, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Didelis dalelių mygtuką įspūdį grybų
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai