Goldentime 180Pcs Mediniai Modelio Blokai Vaikams, Formą, Įspūdį Vaikams Amžius 3-8 Geometrinis Vaikai Montessori Žaislai, su 24 Vnt

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yzf 250 pradėti svirtis.

KŪRYBOS FORMŲ DĖLIONĖ - Į tangrams vaikams yra dėlionės, žaislų, skirta skatinti vaikų kūrybiškumą ir vaizduotę.Su 181 vienetų asorti spalvos, formos blokai ir 24 Vnt dizaino korteles kūrybos įdomus, Vaikai galės mėgautis valandų blokuoti galvosūkiai įdomus.

SAUGUS VAIKAMS UŽTIKRINTI TĖVŲ - Gerai nušlifuoti ir nudažyti, mediniai formos yra pagaminti iš 100% patvarus ir netoksiškas natūralaus medžio.Užtikrinti saugią modelis žaisti aplinką savo vaikams.Figūros kūdikiai ateiti su nešiojamų raišteliu maišelį lengva laikyti.

VISAPUSIŠKA PLĖTRA - darželio žaislai vaikiška mokymosi žaislai amžiaus 3-5 padidinti vaikų smulkiosios motorikos įgūdžius, gerinti vaikų problemų sprendimo įgūdžių, rankomis akis koordinavimo, spalva pripažinimo, loginis mąstymas, ir erdvės suvokimą.

IŠSKIRTINIS IDEALI DOVANA - geriausia dovana jūsų mažai vienas apie bet kokiai progai.Galima krūva vaikų, juos liečiant.Puikiai tinka ikimokyklinukams ir kartu su jų mokymosi mates.Puiki Kalėdinė Dovana / Gimtadienio Dovana.

ŽAISLAS GYVENIMO GARANTIJA - Įsigyti su pasitikėjimu.Jei kas nors atsitiks jūsų prekės per pirmuosius 12 mėnesių turinti, mes pakeisti jį be jokio mokesčio jums.Tai apima aprėptis bet kokius klausimus ar pažeistas dalis, susijusių su nustatytais.Tiesiog susisiekti su mumis per "Amazon" pranešimų sistemą, ir mes pakeisime jūsų rinkinys.Esame mūsų produktus, nes mes esame taip įsitikinę savo kokybę ir ilgaamžiškumą.Dvipusės Kortelės Dizainą

Medžiaga Mediena
Rekomenduojame Amžius 25-36m, 4-6y, 7-12y
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Puzzle Stiliaus bendra

Panašūs produktai