Aukštos Kokybės Hamakas Sūpynės Kėdė Pagalvėlė Vienos Sofos Pagalvėlių, Buitinių Patalpų, Lauko Kabinti Lovos Šūpojošā Kėdės Audinio Pagalvėlių

€11.24

-58%

€26.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiaušinių pavaduotojas, skydinių sodo kėdės, sėdynės pagalvėlė, audinio sulankstomas sodo kėdės, lankstymo kėdė, pagalvėlė kiaušinių, gelis pagalvė, medžiagos lankstymo sodo kėdės, sulankstomas iškylų kėdė sodas, lankstymo sodo denio kėdės.

Aukštos Kokybės Hamakas Sūpynės Kėdė Pagalvėlė Vienos Sofos Pagalvėlių, Buitinių Patalpų, Lauko Kabinti Lovos Šūpojošā Kėdės Audinio Pagalvėlių

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aplinkos apsaugos poliesteris, minkštas ir kvėpuojantis.Naudokite šią kėdės pagalvėlių jūsų recliner, sodo kėdės, kėdė ir sunbed.Papuošti savo sodo baldų ir tikimės, kad praleisti tingią dieną saulėje.Į paketą įeina tik vieną pagalvę!

2、Super Komfortas: gerai užpildyti struktūra suteikia papildomą komfortą ir ilgaamžiškumą.Mokslo dizainas daro sėslios žmonių patogiau.Non-slip dugno gali turėti kėdės pagalvėlės vieta.

3、Platus Naudojimas: atsparus blukimas pagal oro ir saulės spindulių; tinka lauko ir vidaus naudojimui.Patvari, lauko poliesterio audinys apsaugo nuo žalos, blukimo, dėmes ir vandens dėmių, kad jūsų pagalvėlės visada atrodo puikiai.

4、Kur Vietoje: puikus sprendimas, kompiuterio stalai ir kėdės, sunkvežimiai, automobiliai, lėktuvai, denio kėdės, stadionas sėdimos vietos, ir meditacijos namuose ar darbe!Po kietąjį dieną darbo ar studijų, jūs galite sėdėti ant jo ir nusnūsti, mėgautis ramybe ir komfortu, tada atsipalaiduoti sau.

5、Geriausią Dydį Galite: bazinį dydį hamakas kėdė pagalvėlė yra apie 60 cm skersmens ir 45 cm aukščio.

Aprašymas:

Platus panaudojimas: Ši minkšta pagalvėlė tinka kabinti lovos, kabantys krepšiai, patalpų ar lauko sūpynės kėdės; šūpojošā kėdės, gyvenamieji kambariai, ir šeimos kambarys.

Aukštos kokybės medžiagos: pagalvėlė yra pagaminti iš matinio audinio, tol, kol dėmių bus elgiamasi laiko, jūs neturite nerimauti, bet žala!Paviršius gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu.

Pakavimo Sąrašas:

1*Hamakas Kėdės Pagalvėlės

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

Naudoti sėdynė
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Formos PAILGA
Modelio Numeris Hamakas Kėdės pagalvėlės
Parama didmenine ir dropshipping
Modelio Tipas Kietas
Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas waasoscon
Medžiaga Kita
Šildymo Būdas Kita
Modelis Nerti
Įdaru MEDVILNĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Megzti
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Funkcija Anti-Decubitus
Stilius Modernus
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Panašūs produktai