Komfortas Pusiau Uždara Vienas Sėdynės Pagalvėlės, Biuro Kėdės Skausmui Sušvelninti Radikulito Balikliu Aukštos galinės Sėdynės Pagalvėlė Kambarį

€18.66

-54%

€41.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotelis pagalvėlė, kawaii pagalvė, žiurkėno pagalvė, kėdės atlošas, sėdynės pagalvėlė, kėdė cusion, sėdmens skausmas pagalvėlė, grindų pagalvėlės sėdynės, balinimo kremas, kėdė pagalvėlės sėdynės.

Aprašymas:

Šio triušio ausų pagalvėlės itin minkšta ir kvėpuojanti, užpildyti PP medvilnės ir padengtas minkšta medžiaga veliūras suteikia labai patogūs.

Pusiau supa dizainas, sėdėjimo pagalvė suteikia paramą savo rankų, nugaros ir pečių srities, atpalaiduoja jūsų pečių ir kaklo raumenų ir kaklo skausmas.

Sėdynės pagalvėlė yra minkštas ir gražus, ir visiškai užpildyti nebijo štampavimo, elastinga, lengvai atsigauti, ilgalaikės deformacijos.

Widly naudoti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, grindų, valgomasis, darbo ir automobilio, taip pat fotografijos prop.

Puikus skaitymo žaidimų ar žiūrėti TV, o sėdi iki lovos, sofos ar ant grindų, ir krūtimi maitinančioms moterims, ligoniams poilsio.

Specifikacija:

Medžiaga: PP Medvilnės verpalai ir Audiniai

Dydžių Lentelė:

45x45cm/17.72x17.72inch.

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Kėdės Pagalvėlės

Pastaba:

Kai kontaktą su purvo, tiesiog vietoje jį valyti su drėgnu skudurėliu ir ploviklių, kad jūsų pagalvę ieško valyti ir nauja.

Medžiaga Kita
Modelio Numeris Žiurkėno Pagalvėlė
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Šildymo Būdas Kita
Technics Neaustinių
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas fityle
Stilius Kita
Tipas cusion
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Naudoti sėdynė
Modelis Kita
Formos Kita
Įdaru Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai