Minkšta Kėdė Pagalvėlė Aikštėje Patalpų Lauko Kiemo, Sodo Namų Virtuvės, Biuro Sofos, Sėdynės pagalvėlės, Sėdmenų Pagalvėlės, Pagalvėlės

€1.36

-49%

€2.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagalvėlė lauko, baidarių trinkelėmis sėdynės, dviračių gelio pagalvėlės, prekės sodo kėdės, sodo suolas, šildomi baldai, dekoratyvinės pagalvėlės, dydis sodo pagalvėlės, pagalvė, kėdė padas, stokke sodo kėdės.

Kėdės Pagalvėlė Turas Medvilnės Apmušti Minkšta Minkšta Pagalvėlė Trinkelėmis Biuro, Namų Arba Automobilių Sėdynės Pagalvėlės

Produkto Pardavimo taškų:

Didelis hippo aikštėje pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės ir saugo ją minkštas ir purus.Naudojamas siekiant užkirsti kelią gabalėlių ir priploti laikui bėgant.

Labai universalus kilimėlis gali būti naudojamas kambaryje, grindų kilimėlis, valgomojo kėdės pagalvėlė, automobilių sėdynės, sėdynės pagalvėlės ir lauko sodo sėdynės.

Sėslūs žmonės gali atleisti stuburgalio, radikulito ir nugaros skausmas.Pvz., biuro darbuotojams, vairuotojams.Taip pat tinka biuro kėdės, ilgų nuotolių lėktuvas, sėdi ant grindų.

T Mūsų sėdynės pagalvėlės yra skalbti mašinoje ir jūs galite lengvai išlaikyti, ji, kaip gera, kaip naujas.Prašome atkreipti dėmesį, kad perskaitę šį paminkštinta pagalvėlė nuo saulės.

Kėdės pagalvėlė turas medvilninio tampono minkšti biuro, namų arba automobilių sėdynės pagalvėlės

Specifikacija:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Medžiaga:Poliesteris

Dydis:40X40CM

Pastaba:

Prašome leisti 1-5mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Pakuotė: 1 X Lininė pagalvėlė

Naudoti sėdynė
Stilius Paprastas
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Panašūs produktai