ELS27 ELM327 HS/MS GALI FORScan už "Mazda" Ford Lincoln Mercury Paslėptas Funkcija Programavimo ELM 327 V1.5 USB

€10.04

-52%

€21.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mazda 6, diamond grill mercedes, mielas korėjos makiažas, 2 obd, launch x431, įrankių rinkinys, už scania, ford irklas shift, skoda rapid, auto scanner.

ELS27 ELM327 HS/MS GALI FORScan už "Mazda" Ford Lincoln Mercury Paslėptas Funkcija Programavimo ELM 327 V1.5 USB

Prieš Užsakymo (Be Disko):

1. Nėra jokio CD, mes atsiųsime jums nuorodą atsisiųsti USB tvarkyklės ir programinės įrangos , ar prašome atsisiųsti, prašome vadovautis naudojimo Instrukcija. 2. Prašome paleisti 【CH340】 USB tvarkyklę kaip administratorius, montavimas. 3. ELS27 / ELM327 HS/MS GALI FORScan veikia tik " windows kompiuteryje, o ne darbo telefono. 4. Prašau įjunkite HS/MS GALI perjungti HS-GALI poziciją dėl pirmosios jungties. 5. [Naujoji 2019+ Mazda 3 ir CX-30 nepalaiko】

Yra daug ELM 327, tačiau ar tai kažkaip skiriasi?

1. Tai ELS27/ELM327 HS/MS GALI FORScan veikia su 12V ford automobilių ir F Serijos sunkvežimių, pvz., F150. F250. F350. F450 2. Specialios Konstrukcijos su Jungikliu Prijungti įvairius GALITE autobusai , tokie kaip MS GALI autobusų ir SS CAN magistralės. 3. Paslėptas funkcijas, Ford, Mazda, Lincoln ir Mercury transporto priemonės: Viršijimo priminimas,Vienu spustelėjimu, liukas,Padangų slėgio stebėjimo, Automatiniai priekiniai žibintai, Automatiniai valytuvai, Avarinis mirksi stabdžių lemputė , ir t.t.Taigi, palaiko ypatumus gamintojas protokolus, todėl FORScan galingesnė, dirbti su šių modelių nei bet reguliariai OBD2 skaneris.

Skiriasi ELS27 ir ELM327 HS/MS GALI FORScan

【1. Skirtingi Lustai】 ● ELM 327 USB V1.5 su HS/MS GALI Perjungti Jungiklį ● ELS27 neturi perjungti jungiklį, su įmontuotu Jungikliu, ji bus automatinis perjungimas tarp HS-GALITE MS-GALI

【2. Skirtingus parametrus】 ● Sekite, Svarbu parametrai, kai jūs naudojate ELM327 HS/MS GALI Nustatymai-ryšys - ELM 327 Konkretūs - Auto

● Sekite, svarbu parametrai, kai jūs naudojate ELS27 Nustatymai-ryšys - ELM 327 Konkretūs - RTS relė

Kodėl verta Rinktis ELS27/ELM327 HS/MS GALI FORScan "Ford":

Prašome atkreipti dėmesį, kad daugelis "Ford" ir "Mazda" modeliai (maždaug nuo 2003-2004 m.) yra įrengta MS CAN magistralės, be to, reguliariai SS CAN magistralės.Priešingai nei SS CAN magistralės, MS GALI autobusų nepalaiko akcijų ELM 327, nes valstybės narės GALI yra gamintojo konkrečių sprendimų ir ant non-OBDII smeigtukai.Tai ELS27/ELM327 HS/MS GALI FORScan buvo modifikuotas, kad jis galėtų įgyvendinti, valstybės narės GALI autobusą.

Privalumai

1. Firmware versija yra V1.5 , su PIC18F25K80 Chip, palaiko J 1850

2. Į ELS27/ELM327 HS/MS GALI ir nešiojamas kompiuteris yra prijungtas per USB laidas, USB Jungtis, kad jūsų testavimo procesas yra stabilus.Nereikia nerimauti dėl transporto priemonės sugadinimo dėl programavimo pertraukos.

3. Darbas su galinga programinė įranga : FORScan

4. Multi-kalbų Palaikymas

Veikia Sistema:

FORScan Remti Windows XP / 7 / Win8 / labiausiai Win10. ●Pastaba: tik x86 architektūros palaiko "Windows".ARM architektūra nėra palaiko!

Transporto priemonės Remiamos FORScan:

Visos Ford, Mazda, Lincoln, Mercury transporto priemonių, kad gali būti skirtas remiamų adapteriai.Tai yra 99% modelius, po 2000 m., ir maždaug 92% modeliams nuo 1996 m. (metų, kai OBD-2 tapo standart JAV). ●Pastaba: Nauji 2019+ Mazda 3 ir CX-30 yra ne parama

FORScan Programinės Įrangos Palaikymas :

FORScan gali aptikti modulių, kurie nėra matomi reguliariai OBD-II skeneriai, gali parodyti jums, gedimų kodai, kurie niekada rodomas OBDII skeneriai, gali parodyti jums, PIDs, kurie nėra palaiko visus OBD-2 skaitytuvas, vykdyti specialius tyrimus ir paslaugų teikimo procedūras.Kitaip tariant, FORScan gali padaryti dalykų, kad reguliariai OBD-II skaitytuvai negali padaryti.

FORScan Palaiko PATS Programavimas - Reikalauti Pratęsti Licencijos

Pastaba: funkcijos gali būti įgyvendintos ne visų modelių.Prašome patikrinti, ar funkcija buvimas funkcijų sąrašą, kai FORScan yra prijungtas prie transporto priemonės Paslaugos -> PATS Programavimas Konfigūravimo ir Programavimo -> Modulio Konfigūracija Konfigūravimo ir Programavimo -> Modulio Konfigūraciją(NES PASTATYTAS formatas) Konfigūravimo ir Programavimo -> Centrinio Konfigūracija Konfigūravimo ir Programavimo -> Modulis Reset/Konfigūracija (reikia mokytis centrinio konfigūracijos pakeitimus, susijusius su šių modulių), Visos kitos funkcijos nereikia, Pratęsti Licencijos!

OBD-II Reikalavimus

Jei nesate tikri, ieškoti po gaubtu ir bandyti rasti etikete, kurioje aiškiai nustatyta, kad transporto priemonė buvo sukurta taip, kad atitiktų OBD2 teisės aktus.Jei transporto priemonė yra ne OBD-II reikalavimus, jūs negalite naudoti šį ELM327 USB V1.5 FORScan gauti diagnostinę informaciją iš savo transporto priemonės.

Kaip Naudoti:

1.Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite CH341SER.EXE pasirinkite "Run as administrator" , įdiegti USB Tvarkyklę. 2.Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite FORScanSetup2.3.19.beta.exe pasirinkite "Run as administrator", įdiegti FORScan 3.Prijunkite ELM327 diagnostikos kabelis į automobilį ir nešiojamą kompiuterį, įjungti degimą automobilio.Dukart spustelėkite forscan programinės įrangos piktogramą darbalaukyje paleisti. 4. Prijunkite ELS27/ELM 327 USB V1.5 kabelis į automobilį ir nešiojamą kompiuterį, įjungti degimą automobilio.Dukart spustelėkite forscan programinės įrangos piktogramą darbalaukyje paleisti.Spustelėkite ryšio piktogramą kaip parodė tolesnė nuotrauką.

Kalbos Čekijos, lietuvių, Prancūzų, Vokiečių, Italijos, Portugalų, Rusų, Ispanų, Turkų
lengvieji sunkvežimiai, F150 F250 F350 F450
Programinės Įrangos Versija naujausias
Sistemų Parama "Windows XP"/ 7 / 8 /10
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos USB
Automobilių Paramos "ford", MAZDA, lincoln, Gyvsidabris
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Funkcijos Paslėptas Programavimo Funkcija
Prekės Pavadinimas OBDResource
Kokybė Geros Kokybės
2 straipsnis ELM327 HS/MS GALI FORScan
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Produktas ELM 327 V1.5 USB
1 straipsnis els27
USB Tvarkyklės ch340
Sertifikavimo CE
Aparatinės Įrangos Versija V1.5

Panašūs produktai