NEXPEAK K1 PRO OBD2 Skaneris Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Priemonė Auto ABS oro Pagalvė Naftos EPB DPF Atstatyti Visą Sistemą, Automobilių Skeneris

€125.47

-29%

€179.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prancūzijos nagų, renault skaitytuvo, nexzdas pro, essenti aliejus, obd2 skaneris, obd2, autoscanner diagnostikos, armijos vokiečių, auto scanner, automobilių diagnostikos aparatūra.

K1PRO Parama Automobilio Modelio Funkcija Atnaujinti

Chrysler markės atnaujino visas pagrindines funkcijas, nuo naujausio iki 2018 metų, ir specialias funkcijas, taip pat pasiekė paramą daugiau kaip 80% originalus gamyklos.

Kodėl Turėtumėte Pasirinkti NEXPEAK K1 PRO Automobilių Diagnostika

1. Visą sistemą Diagnozė

Visą sistemą quick scan lengvųjų automobilių, giliai diagnostiką visų elektroninių sistemų, automobilio su išsamią ataskaitą, perskaitykite/aišku, kodai, gyventi duomenų, garso bandymo ir kt.

2. Išplėstinė Reset Paslaugos

Aliejus iš Naujo, PSSS, ABS, SAS, TPS, DPF, EPB, Baterijos Testas, Purkštuvas Reguliuoti viskas įskaičiuota patenkinti jūsų papildomų reikalavimų.

3. Profesionalios Programavimo Raktas

Profesionalus ir patogus IMMO, pridėti naują mygtuką, ištrinti raktai, raktų programavimas, visi pagrindiniai prarado per OBD...

4. Platus Transporto Priemonių Aprėptis

Galingai paremti daugiau kaip 85 automobilių markių, įskaitant Amerikos, Europos, Australijos, Azijos automobiliams.

5. Free Download & Update

Nemokamai atsisiųsti ir atnaujinti platus modelių transporto priemonėse "App Store" programinės įrangos.Jokie kiti mokesčiai gyvenime nemokamai atnaujinti su daugiau galingas versijas.

6. Multi-kalba, remia

Perjungti kalbą, jums reikia per App laisvai, anglų, italų, vokiečių, rusų, prancūzų, ispanų, lenkų, Tradicinė Kinų, olandų, vengrų

7. Nuolat Atleidžiantis Naujų Funkcijų

Daugiau pažangių funkcijų yra pagal besivystančių dabar vėliau išleisti, pvz., ECU kodavimas & programavimo, daugiau, palaikomi modeliai ir pan.Visi nemokamai atnaujinti pamažu.

8. Patogi Patirtis

Greita prieiga prie Nuotolinės Pagalbos, Atsiliepimų piktogramą, VIN Užklausą, DTC Užklausos, Duomenų Tvarkymas, Duomenų atkūrimas ir pan.visiškai suteikti jums su protingas ir lengva operacija.

PASTABA:

Galite tiesiogiai atsisiųsti programą, naudojantis "Android" telefoną ar planšetinį kompiuterį diagnostikai.Palyginti su K1PRO komplektas, kaina yra palankesnė.

NEXPEAK K1 PRO Profesionali Pilna Sistemų Skenavimo Įrankis, Automobilių Skeneris

NXPEAK K1 PRO yra visa sistema, profesionalus diagnostikos įrankis, lengvųjų automobilių, apimantis daugiau nei 85 automobilių modelių iš Azijos, Amerikos, Europos, Australijos, siūlanti galingas diagnozuoti funkcijas su 9 specialiąsias funkcijas.Ji atitinka kliento reikalavimus ir būtų geriausias pasirinkimas seminarų ir mechanika, padės jums sutaupyti pinigų ir laiko.

NEXPEAK K1 PRO Visas Sistemas Diagnozes

Transporto Priemonių Aprėptis:

Amerikoje:

Už Buick,Už Cadillac, Už "Chevrolet", Dėl "Chrysler", "Ford", GM, Už GMC, Už Hummer, Už Džipą, Už Lincoln, Gyvsidabrio, Dėl Saturnas, Pontiac, Už Buick, Už Scion

Europoje:

Už Abarth, Skirtą "Alfa Romeo", Už "Aston Martin, Audi, Už "Bentley", Benz, BMW, Už Bugatti, Už Citroen, Už CVVW, Už Dacia, Už "Ferrari", "Fiat", "Ford", Už "Jaguar", Už Lamborghini, Už Lancia,Už Landrover, Už "Maserati", Mini, Opel, Už Peugeot", atliekama "Renault", "Rolls Royce,Saab", VW, Už Sėdynių, Už Skoda, Smart, Už Vauxhall, "Volvo",

Azija:

Už "Acura", Už Daewoo, Honda, Skirti "Hyundai", " Už "Infiniti", Už Isuzu, Už Kia, Skirtos, Lexus, Mazda Už, Už "Mitsubishi", Už "Nissan", Už Renaultsm, Už Ssangyong, Už Subaru, Toyota, Už Suzuki

Kinija:

Už BYD, Už Changan, Už Changhe,Už Chery, Už Emgrand, Už Englon, Už Foton, Už Geely,Už Gleagle, Už GWM,Už HBSH, Už Huachen,Už Riich, Už Wuling, Už Juanių, Už Zotye

Australija:

"Ford", Už Holden

Daugiau Modelių Netrukus...

NEXPEAK K1 PRO Palaiko 9 Rūšių Reset Funkcijos

Naftos Reset:galite atlikti iš naujo nustatyti techninės priežiūros rida ir duomenų intervalais dėl naujos skaičiavimo Variklio Alyvos Gyvenimo sistema, kai pasikeitė aliejus.

PSSS iš Naujo:Daro PSSS jutiklis rodyti jutiklis Id iš automobilio ECU, įvedusi PSSS jutiklio pakeitimas Id ir įjungti TPMS daviklių.

Purkštuvas Reguliuoti:Dyzelinas purkštuko kodą reikia programavimo ID ir parametrų valdymo blokas tiksliai ryšių ir kontrolės sistema Įpurškimas

EPB iš Naujo:svarbu, techninės priežiūros elektroninių stabdžių sistemos saugumą ir efektyvumą, kai pakeisti stabdžių trinkelės, arba variklis

DPF : Specialiai darbai Dyzelino Dalelių Filtro sistemos su DPF regeneracija, DPF komponento pakeitimas mokyti ir DPF mokyti-po pakeisti variklio valdymo blokas.

TPS/Droselio Daviklis : Automobilio akceleratoriaus padėties jutiklio sistema prijungta prie drugelis veleno ir yra visų pirma naudojamas stebėti, droselio padėtis per vidinio degimo variklio.Dėl jo buvimo vietą, droselinės sklendės padėties daviklis galėtų veiksmingai stebėti, kur sklendės droselio sklendė yra išdėstyti.

ABS kraujo nuleidimas : automatinis išleidimo procedūra yra naudojama ant BOSH 5.3 įrengtos transporto priemonės.Ši procedūra naudoja skaitytuvo ciklo sistema, solenoido vožtuvus ir paleisti siurblį, kad išvalyti orą iš antrinių grandinių.

Specialios Funkcijos "bluetooth"
papildomos funkcijos Auto Raktų Programavimas
Programinės Įrangos Versija V8.4
Kilmės KN(Kilmės)
Automobilių Diagnostika Transporto Priemonių 85 Automobilį Daro iš visame pasaulyje
K1PRO Paramos kalba 12 Multi-kalbų Palaikymas
NEXPEAK K1PRO Funkcija 3 "Bluetooth" OBD2 Diagnostinis Įrankis
Kalbos Olandų, lietuvių, Prancūzų, Vokiečių, Vengrų, Italijos, Japonų, LENKŲ, Portugalų, Rusų, Ispanų
Aparatinės Įrangos Versija automobilių diagnostikos skaitytuvas įrankis
NEXPEAK K1PRO Funkcija 4 ABS, bat, dpf, EPB, SAS...
NEXPEAK K1PRO Funkcija 2 Automobilių Diagnostikos įrankis, Automobilių Visos Sistemos
NEXPEAK K1PRO Funkcijų Nemokamai Vieną klavišą Belaidžio Atnaujinti
Prekės Pavadinimas nexpeak
Sertifikavimo CE, FCC
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Elemento Tipas automobilių diagnostikos skaitytuvas įrankis
NEXPEAK K1PRO Garantija 3 Metų Nerimauti Nemokamai Garantija

Panašūs produktai