Pradėti CRP129X OBD2 Skaneris 4 Sistemos Automobilių Diagnostikos Įrankis OBD Automobilių Kodas Reader skaitytuvo atnaujinta iš CRP129

€207.79

-32%

€305.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių skeneris visiems automobiliams, obd2 skaneris, obd2, mielas korėjos makiažas, 2 obd, armijos vokiečių, įrankių rinkinys, auto scanner, automobilių diagnostikos aparatūra, PRADĖTI.

Labai Svarbi Informacija

1. Mes turime Vietos Sandėliai, Jungtinės amerikos valstijos, Rusija, Australija, Vokietija, čekija, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Pardavėjas Suteikia Mokestį, jei pasirinksite siuntą iš šių sandėlių. 2. Kitose šalyse, mes galime padėti muitinės formalumus. 3. Mes Pradėti Įgaliotas Pareigūnas Parduotuvėje, Yra 100% Originalus Produktai nuo Paleidimo Bendrovė. 4. Susisiekite su Mumis VIP Kaina.

PRADĖTI CRP129X 4 Sistemos Diagnozuoti + 5 Speciali Naujo Įrankis

PRADĖTI CRP129X OBD2 Nuskaitymo Įrankis "Android" Pagrindu išplėtoti iš CRP129, 4 Sistemos Diagnozavimas su Aliejumi iš Naujo, EPB/SAS/PSSS ir Droselio Paslauga, AutoVIN su WIFI Atnaujinimas Internete ir Grįžtamojo ryšio.

Pranašumai, Palyginti su CRP129.

1. Daugiau automobilių markių, palaiko. 2. Didesnis Jutiklinis ekranas ir naudinga mygtukai. 3. WIFI prijungtas atnaujinti ir atsiliepimai. 4. Du ypatingi Reset Funkcijos--PSSS iš Naujo ir Droselio atitikimo. 5. Akumuliatoriaus Įtampa Testą.

Keturių Sistemos Diagnostika

1. Variklių Sistema

Diagnostikos įrankis gali padėti aptikti variklio uždegimo, kuro įpurškimo, oro ir kuro santykis, ir išmetamųjų dujų emisijos sąlygas Variklio sistema siekiant padidinti transporto efektyvumą, taupyti energiją ir mažinti išmetamųjų teršalų kiekį.

2. Dėl Dėžė:

Tai daro puikus jausmas, saugus vairavimas, kai jūsų automobilis yra slydimo ar sunku pereiti.Šis diagnostikos skaitytuvas gali suprasti problemas, atlikti per svarstymą kodais Perdavimo sistema, arba patikrinti jo sveikatos būklė per live duomenų peržiūra.

3. ABS Sistemos:

Diagnozavimas ABS problema visada turėtų pradėti su apžiūra, visas stabdžių dalys, kitą, jums reikės priimti ABS kodus pasakyti kur problema yra, ir tai, ką šis skeneris, kaip ir jūs.

4. Už SRS Sistemos:

SRS, saugos kėdutės, yra sudaryta smūgio davikliai, valdymo modulis, ir oro pagalvės save, ir šis diagnostikos prietaisas gali aptikti kiekvieną elektroninių parametras patikrinti jo sveikatos būklę.

Penkis Dažniausiai Naudojamus Paslaugos Prieinamos

1. Naftos Naujo:

Ji taip pat leido su naftos paslaugų ir lempos iš naujo mechanizmo funkcija, kuri užtikrina, kad transporto priemonės variklis yra prižiūrimas savo teisėtą sveikas savarankiškai.

2. SAS iš Naujo:

Jis padeda išvalyti sugedusi vairo kampo daviklis prisiminimus ir vaidina svarbų vaidmenį vairo kampo daviklio kalibravimas.

3. EPB Paslaugos:

Iš naujo stabdžių trinkelės, po remonto elektroninio stovėjimo stabdžio sistemos done.By naudodami šią sistemą, stabdymo procesas, todėl daug paprasčiau ir lengviau.

4. PSSS Paslaugos:

Atrodo iki padangų jutiklis Id iš automobilio ECU, ir atlieka PSSS programavimo ir atkurti tvarką po padangų davikliai pakeisti.

5. Droselio Pritaikymas:

Inicijuoti sklendės, pavaros į numatytąjį valstybės reguliavimo sklendės (arba tuščiosios eigos variklio) operacijų tiksliai.

Akumuliatoriaus Įtampa Funkcijų

Šį meniu galite matyti realaus laiko diagrama akumuliatoriaus įtampa automobilio.

Visą OBD2 Funkcijų

Šis skeneris palaiko visus 10 bandymo režimus OBD-II automobiliai, kurie yra puiki kasdien remonto darbus.Lentelėje aprašoma, siekiant kiekvienas režimas: 1. Prašyti Dabartinės Pavaros Diagnostiniai Duomenys 2. Prašymą Pavaros Freeze Frame Duomenys 3. Prašymas Su Išmetamųjų Teršalų Kiekiu Susijusių Diagnostinius Gedimų Kodus 4. Trynimo/Reset Teršalų-Diagnostinės Informacijos 5. Prašymą Deguonies Jutiklių Stebėsenos Bandymų Rezultatai 6. Prašymą Dėl Valdybos Stebėsenos tyrimo Rezultatus Konkrečių Stebėti Sistemos 7. Prašymas su išmetamųjų Teršalų kiekiu Susijusių Diagnostinius gedimų Kodus Aptikta Per Dabartinę arba Paskutinę Baigtas Vairavimo Ciklo 8. Prašymą Kontrolė borto Sistemos Bandymo ar Komponentas 9. Prašymą, Informacija Apie Transporto Priemonę 10. Prašymas su išmetamųjų Teršalų kiekiu Susijusių Diagnostinius gedimų Kodus su Nuolatinio Statuso

55 Palaikomi Automobilių Markių,

PRADĖTI CRP129X turi plačias suderinamumo normas su kelių rūšių iš OBD2 variklinių transporto priemonių.Skaitytuvas veikia gana daug, bet automobilis nuo 1996 m. ir pirmyn, kol automobilis turi 16-pin OBD-II jungtis: Azijos: Acura, Daewoo, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Nissan GT-R", "Samsung", Subaru, Suzuki, Toyota, Tlisuzu Europos: Abarth", "Alfa Romeo, Audi, BMW, Bugatti, Dacia, Es Ford", "Fiat", "Jaguar", "Lancia", " Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, "Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Landrover, Citroen, Volvo, VW, Vauxhall JAV: Buick, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Chrysler, Jeep, Lincoln Pietų Amerikoje: GMSA Australija: As Ford", " Holden

DAIS Libraty

Galite rasti Gedimo kodo apibrėžimas DAIS bibliotekos meniu.

Kilmės KN(Kilmės)
Aparatinės Įrangos Versija pradėti skaitytuvas
Programinės Įrangos Versija obd2 skaneris
Atnaujinti Nemokamai Atnaujinti Gyvenime
Kalbos Portugalų, Italijos, Korėja, Japonų, lietuvių, Vokiečių, Ispanų, Prancūzų, Rusų
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
Reset Funkcija Naftos Reset/SAS/EPB/PSSS/Throttle Prisitaikymo
4 Sistemos Diagnozuoti ECM/ABS/TCM/SRS
Prekės Pavadinimas PRADĖTI
Specialios Funkcijos WiFi
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Garantija 1 metų garantija
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip

Panašūs produktai