Jade Roller Veido Masažas Rose Kvarcas, Natūralus Akmuo Kristalas Plonesni Liftas Raukšlių Dvigubo Smakro Valiklis Grožio Priežiūros Lieknėjimo Priemonės

€7.30

-46%

€13.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal grožio massager, gamtinių akmenų masažas cilindras, veido slim, veido roller, dvigubo veido skaidrus, crystal massage roller, face lift juosta, veido plonesni, bžūp dvigubo smakro, tabletes slim.

Jade roller + smėlio grandymo + mikro adatų volelis 1. Mėgaukitės natūralus ir sveikas masažas-jade volelis pagamintas iš 100% natūralių jade.Anti-senėjimo, raukšlių, mažina tamsių dėmių, po akimis, pagerinti odos ir sveikatos reikalavimų, be jokių chemikalų ar dirgiklių. 2. Didelis volelis tinka kaklo, smakro, skruostų ir kaktos, ir mažas volelis tinka akis, nosį ir lūpas.Ritinio skatina kraujo apytaką, gali padėti sumažinti paburkimą ir raukšles. 3. Guasha rose kvarco akmens-pakete yra ir rose kvarco gydymo akmuo.Tai yra labai geras jade skutimosi priemonė, labai tinka naudoti ant jūsų kūno, ir ji yra labai naudinga, siekiant sumažinti stresą ir visada išlaikyti rami ir graži nuotaika.Speciali Pastaba: 1. Kiekvienas odos spalva, jade modelis ir storis skiriasi, tai normalu.Nes šis projektas yra išraižytas natūralaus akmens. 2. Kaip žinote, nors mes paketą jade labai atsargiai, jade volelis yra labai trapi ir lengvai pažeistas transportavimo metu.Jei gausite roll-off massager, prašome susisiekti su mumis pakeisti nauja massager.savybės: 1. Sumažinti veido įtampą. 2. Padidinti odos elastingumą, sugriežtinti ir odos būklės. 3. Sumažinti paburkimą, paburkimą ir tamsius ratilus. 4. Padeda prasiskverbti grožio produktai (pvz., kremai ir aromatai) giliau į odą, todėl, kaip geriau įsisavinti 5. Skatinti kraujotaką ir padaryti veido sveiki.kaip naudoti: 1. Plauti savo veidą su įprasta valikliu. 2. Taikyti bet kurią naktį kremo ant veido ir kaklo. 3. Judėti aukštyn ir švelniai judėti kaktos, skruostų, lūpų ir jade varantys kaklo.Jei jūsų akys yra patinę ar pabrinkę, uždaryti savo akis ir sukite švelniai, ant jūsų akių vokų. 4. Naudoti ritinio ant veido ir kaklo, 5-10 minučių. 5. Naudoti jade roller 3 kartus per savaitę, siekiant sumažinti baudą linijas ir raukšles.

*Paramos didmeninė.Didesnių pirkti kiekis, tuo didesnė nuolaida.Jei turite klausimų, galite palikti mums pranešimą.

Produkto Pavadinimas: Kaukė Šepetys

Medžiaga: Silikonas

Gaminio dydis: 14*3cm

Produkto pakuotė: baltos kortelės galvos OPP maišelis pakuotė

Pareigos: Minkštas silikoninis šepetėlis galva net paraišką.Taikyti kaukę, sklandžiai raukšles molio kaukė.

Produkto savybės:

Spalva: Aukso / Sidabro

Miniatiūriniai adatiniai: adatos ilgis 0,3 mm

Medžiaga: medicininės kokybės nerūdijančio plieno (adata)

Kieto plastiko (rankena)

Skaičių siūlių: 540

Produkto savybės:

Mikro adatų kosmetikos terapija yra labai madingas kosmetikos metodas dabar.Ji naudoja daug mažų spyglių mikro adatų volelis.Skatina odos mikro adatų odos masažas skatina kolageno gamybą, veiksmingai skverbtis veikliosios medžiagos į odą, su raukšlių, balinimas, remontas, randų šalinimas ir kt., padeda pagerinti odos.Ji taip pat yra labai patogus naudoti, saugūs ir patikimi.

Naudoti veiksmus:

1. Išvalyti savo veidą ir nusausinkite švariu rankšluosčiu

2. Valyti microneedle roller galva su alkoholio ir pasinerti ritinio galvos alkoholio 5 minutes pasiekti visiškai dezinfekuoti.

3. Roll švelniai ant odos.

4. po valcavimo adata, galite naudoti drėkinanti kaukė išlaikyti odą drėgną.

Tipas Jade roller + smėlio grandymo + veido kaukė šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 Rose Kvarco Roller
Funkcija 1 Nešiojamų plona veido masažas roller
Stendas Didmeninė/custom/paramos teikimą tiesiogiai
Modelis Nešiojamų plona veido masažas roller
Funkcija 4 jade roller massager Rose Kvarco Massager
Funkcija 3 Jade veido masažas roller
Prekės Pavadinimas AISLPC
Medžiaga KVARCAS
Didmeninė Paramos didmeninė ir logotipo pritaikymas savo reikmėms
Funkcijos 2 Veido Massager
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Maitinimo Šaltinis Nėra

Panašūs produktai