Veido Masažas Jade Akmuo Roller Veido Gamtos Jade Roller Massager Guasha Grandiklis, Liftas Grožio Lieknėjimo Priemonės Odos Poilsis

€8.41

-40%

€14.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal masažas akmens, veido roller, face lift juosta, veido grandiklis, veido massag, elektrinis masažo akmenų, naudotis masažas roller, didelis masažas roller, korėjos moterys masažas, korp roller.

Produkto Aprašymas

Veido roletai gali skatinti kraujotaką ir rids iš varginančios toksinus, Mažina tamsius ratilus, akių paburkimą ir raukšles, Pagerinti ir sugriežtinti veido odos.per limfos drenažas ir skatina gamybą, naujų odos ląstelių.Geležinkelių veiksmų padidina veido raumenis, tonas ir minkština raukšles, todėl daugiau jaunatvišką ir spindinčią veido.

KAIP NAUDOTI:

①Jade voleliu: Jade Roller turi dvigubą baigėsi voleliu, kad tilptų įvairių veido srityse: mažesnių volas akių srityje, o didesni vienas už kaklo, veido, rankų ir pan.Roll produkto ir iš judesio nuo kaklo link kaktos. ②Gua Sha grandiklis: Naudojant Gua Sha Grandiklis su eterinis aliejus/balta masažas pečių, kaklo, raumenų, rankų ir kūno, tada skatinti kraujo apytaką ir šalina toksinus.Laikykite jį bent 15 laipsnių kampu, kai juda nuo centro, veido link, prie valsčiaus, tada žemyn kaklo link raktikaulis. 1. Plauti savo veidą su savo įprastą valymo produktai.Sausos veido, visiškai su rankšluosčiu. 2. Naudoti aukštyn pasiūlymai judėti Jade roller švelniai per savo kaktos, skruostų, aplink lūpų srityje ir jūsų kaklo.Uždaryti savo akis ir roll švelniai per savo vokų jei turite reljefiniai akis ar maišeliai po jūsų akis. 3. Naudoti ritinio ant veido ir kaklo, 5-10 minučių. 4. Naudoti Jade roller tris kartus per savaitę, siekiant sumažinti linijas ir raukšles.

Funkcija

-Aukščiausios kokybės Natūralūs sklandžiai Jade Akmuo su itin sklandžiai valcavimo veiksmų siekiant geriausių rezultatų -Anti-Aging, Anti-Raukšlių liniją, Mažina tamsius ratilus, spaudai neigiamas mintis ,stimuliuoja kraujo apytaką ir limfos drenažas -Anti-Aging, Anti-Raukšlių liniją, Mažina tamsius ratilus, spaudai neigiamas mintis ,stimuliuoja kraujo apytaką ir limfos drenažas -Paprasta naudoti ir suteikia jums, kad sklandžiai liesti, kad jūs visada norėjo, Saugus ir veiksmingas visiems odos spalvų ir tipų - Naudojant Gua Sha Grandiklis su eterinis aliejus/balta masažas pečių, kaklo, raumenų, rankų ir kūno, tada skatinti kraujo apytaką ir šalina toksinus.Laikykite jį bent 15 laipsnių kampu, kai juda nuo centro, veido link, prie valsčiaus, tada žemyn kaklo link raktikaulis.

Paketas Apima

1x Jade Roller 1x Gua Sha Grandiklis (NR. LANGE !)

Maitinimo Šaltinis Nėra
Function1 žalia kvarco masažas roller
Function4 jade roller veido massager
Function5 guašas grandiklis, veido
function6 celiulito massager
Function2 face lift
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MOKARLE
Modelio Numeris Nešiojamų Face Lift Masažas Roller
Function3 jade kristalų roller
Tipas odos priežiūros roller
dydis 15x5.3cm

Panašūs produktai