Durų Kilimėlis Guminis, Flocking neslidus Patvarus Ir Ekologiškas Durų Kilimėlis, Lauko Įėjimo Durų Sveiki Kilimėlis Kilimų Namų Dekoro

€7.07

-49%

€13.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: exterior entrance carpet, słomianka kilimėlis, patalpų įėjimo kilimas, durų kilimėlis, lauko, słomianka juokinga, kilimų įėjimo słomianka, słomianka, gumos kilimėlis, słomianka lauko, kilimų słomianka.

Aprašymas:

1. Unikali Medžiaga ir Dizainas: Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly gumos.Flocking pluošto paviršius turi gražų full modelis.Jos dizainas yra patvarus.Palyginti su kitomis pigūs pagalvėlės, mūsų pagalvėlės, yra patvaresni.

2. Lengva Valyti: Šio durų kilimėlis gali sugerti drėgmę ir purvą, ir ji yra lengvai valomas.Unikali medžiaga padeda gaudyklė purvo jo raštuotas grioveliais.Mūsų słomianka yra lengva valyti, jūs galite tiesiog valyti, dulkių ar žarna valyti.Ji yra lengva rūpintis.

3. Ne Slydimo Įrašas Kilimas: Tai patvarus kilimėlis turi stiprų neslidžios gumos pagrindo ir gali būti pritvirtinta prie bet kokio tipo išorės grindų, nepaliekant jokių žymių.Jis yra stilingas ir patvarus.

4. Keli Naudoja: Šis kilimėlis yra plačiai naudojamas, pvz., durų kilimėliai, lauko sveiki kilimėliai, patalpų namo įėjimas dembliai, namų apyvokos kilimėliai.Puikus pasirinkimas už visą veranda, vonios kambarys, skalbimo kambarys, ūkyje.Jūs galite naudoti ją suteikti ypatingą miego ar maitinimosi ploto, naminiai gyvūnai.

5. Puikus Kokybės: kilimėlis yra pakankamai tvirta, kad atlaikytų vėjo ir sniego žiemą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Guma

Dydis: apie 60*90cm/23.62*35.43 colių

Svoris: apie 4000g

Pakavimo Sąrašas:

1*Grindų Kilimėlis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai