3 1. Triple Karšto Batų Mount Adapter Išplėtimo Laikiklis Laikiklis Boya PAGAL MM1 Mikrofono Stovas Sklandžiai 4 DJI OSMO mobiliojo 2

€0.95

-35%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mic video, mic stand, jojo karšto batų mikrofonas, gtx seadoo, boya pagal mm1, skruzdžių lizdą, boya pagal m1, boya atvartas mikrofonas, dslr, fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties.

Savybės:

1.Trys karšto batai, lanksti ir universali: trys karšto batai, gali būti naudojamas su papildomu šviesos, mikrofonas, lankstus, ir plataus masto naudoti metodai

2.Standartinis varžtas, priešslydžio sistema dizainas: kryžius baras priima standarto specifikacija varžtas UNC1/4, kuris gali būti naudojamas su tos pačios specifikacijos įranga.Paviršius yra įrengta su anti-slydimo footpad siekiant veiksmingai apsaugoti meilės mašina.

3.Taikymo sritis: papildomas žibintas/kino kameros/stebėti.

4.Labai perkeliamumo, lengvai atnešti jus bet kokiu atveju: Jei esate spaudžiamas laiko nustatymas trikojo priedai,ar jūs nenorite būti, kad pilnai pakrauta paprasta fotografuoti,šis laikiklis gali padaryti optimalus backup turintis savo reikmenys.

5.Karšto batų: blykstės ir fotoaparato kontaktinės jungties, skirta montuoti prie fotoaparato arba vaizdo kameros, kad su karšto batų kalno.

Aprašymai:

1.Jis gali būti naudojamas su rankinių stabilizatorius, pastoliai, flash/papildomas žibintas/vaizdo kamerų ir kitos įrangos.

2.Turėti savo reikmenys, laikiklis, yra tvirtai pastatyta su saugos užraktas, siekiant išvengti lengva nukristi-off, sumažinti galimą žalą.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva:juoda

Dydis: 110*44*30mm

Keliamoji diapazonas: 2KG

Kamera Varžtas: UNC1/4"

Paketas Apima:

1x trigalvis Karšto Įkrovos Laikiklis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai