Super Apkabos, 11 Cm Aukščio Sujungtas Flash Video Led Lemputė Lcd Rankos Dslr Montavimo Stebėti Fotoaparatas " Magic Arm

€3.23

-35%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neewer softbox, nuotrauka rankos vyrai, profesionalus vaizdo kameros rankos, rgb šviesos balta, vamzdžio apkaba, spalvų led vaizdo šviesos, canon blykstė, trikojo tvirtinimo varžtas, flash studija, narvas fotoaparatas.

produkto aprašymas:

Magic arm---LCD ekrano laikiklis/universalus laikiklis, vienas galas jungiamas į viršų įkrovos kameros, o kitas galas prijungtas prie varžto skylę apačioje LCD ekranas.Jis gali būti pakeistas bet kuriuo kampu.Tiesiog užrakinti centrinę rankenėlę, kad sugriežtinti visas kilnojamasis sąnarių.Fotoaparatai, vaizdo kameros, įvairios priemonės ir kt.Vienas galas gali būti prijungtas prie karšto batų uosto ir karšto batų laikiklis yra būdas išspręsti stebėti ryšį ir nustatyti AV, HDMI suderinamus ir kitų uostų stebėti.Kitas galas gali būti prijungtas ne bus pagal situaciją, pvz., LCD ekranas, blykstė, pratęsti, kolona, selfie stovėti ir pan., gali būti derinamas ne bus pagal situaciją! .

Savybės:

1. Kampas gali būti reguliuojamas, visas kilnojamasis sąnariai gali būti veržiami tik griežtinant centrinę rankenėlę

2. Draugai, kurie naudoja atlikite dėmesio prietaiso, kai, nuotraukų ar vaizdo įrašų, jis gali būti naudojamas prijungti LED žibintai, mirksi arba LCD monitorių, su savo DSLR triušio narvas, HDSLR fotoaparatu, kelio lazdele (įrašas)

3. Tai tikslios ir patvarus dizainas, užrakto svirtis gali būti sumontuotas bet kokioje padėtyje ir persikėlė bus, kai magija mygtukas yra kontroliuojamos arba išleistas

4. Supaprastinti diegimo pozicija magic arm ir koreguoti bet fotografija apšvietimo

5. Tai stebuklinga ranka su tiksliai dizainas leidžia diegimo parinktis.

6. Tiekimo 1/4" varžtų adapteris tinka kameros, lempos laikikliu ir kiti priedai

Specifikacijos

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys (ne plastiku)

Produkto modelio: 11 cm

Taikytinos modeliai: fotoaparatai, vaizdo kameros, įvairios priemonės ir kt.

Pateikiama: 1*11 colių magic arm

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Modelio Numeris Fotografija reguliuojamas įrankis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas CUJMH

Panašūs produktai