TC3 Teleprompter Nešiojamų Prompter Išmanųjį telefoną Teleprompter Su Nuotolinio Valdymo Naujienos Live Interviu Kalbėjimo Mobiliuoju Telefonu

€22.48

-34%

€34.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fl studio, godox v1, gosund, teleprompter stiklo "pasidaryk pats", teleprompter stiklo uk, teleprompter fotoaparatas, teleprompter telefono, prompter, profesionalūs vaizdo, radeon rx580.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

TC3 Teleprompter Tablet Išmanųjį telefoną DSLR Fotoaparatas Nešiojamų Teleprompter su Nuotolinio Valdymo pultu + Objektyvo Adapterio Žiedus

Ypatybė:

1. Suderinama su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir fotoaparatai

2. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo aukštas šviesos pralaidumo, kuris aiškiau ir daro šrifto atspindys aišku ir lengva skaityti.Kalbėtojas taip pat gali susidurti su objektyvo, kai žiūri liniją, kuri sumažina atsiradimo NG ir efektyviai pagerina darbo efektyvumą.

3. Lengva įdiegti ir paprasta naudoti, paskaitos, realaus laiko pokalbių, real-time streaming, vlog, vaizdo tinklaraščiai ir kitos veiklos. Geras pagalbininkas internete mokytojai, moderatoriai ir kt.Įrašymo procesą, jūs galite pamatyti ranka ranka per teleprompter, su jūsų akis, tik žiūri į kamerą, be juda jūsų akis, kurios yra patogu nešiotis, ir jūs galite įrašyti bet kada ir bet kur.

4. Jis ateina su telefono turėtojas ir planšetinio kompiuterio savininkui, kuris tinka dauguma mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių rinkoje, ir palaiko horizontalaus ir vertikalaus fotografavimo.Mobiliojo telefono phome įrašymo, gali laisvai pereiti padėtį, atsistoti, ir reguliuoti horizontaliai ir vertikaliai fotografavimo pagal fotografavimo poreikius.

5. Teleprompter sukurta išmaniųjų telefonų ir skaitmeninių SLR fotoaparatų.

6. Įrengta BT remote control ir 8 objektyvo adapterio žiedus skirtingais objektyvais, daug aksesuarų gali atnešti jums puikią patirtį.Ateina su nuotolinio valdymo pultu, kuris gali būti prijungtas prie jūsų išmaniojo telefono daugiau lankstus ir patogus darbas.Parama, skirta " iOS " ir "Android" App.Nuotolinio valdymo pultu galite valdyti kitus teleprompter programas.

7. Lankstymo teleprompter yra šviesos svorio, patogu laikyti ir nešiotis.Suderinama su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir fotoaparatais, ji labai tinka gyventi transliacijos, balso, vaizdo įrašymas, internetinių mokymo ir pan.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiaga: stiklo, plastiko ir metalo

Taikoma mobiliojo telefono dydis: 8-11cm/3.15-4.33 cm pločio

Gaminio dydis: 25 * 22.5 * 13cm/9.84*8.86*5.12"

Pakuotės dydis: 27 * 26 * 17cm/10.6*10.2*6.69"

Produkto svoris: 754g

Bruto svoris: 1024g

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Teleprompter

1 X Nuotolinio Valdymo Pultas

8 X Objektyvo Adapterio Žiedus

6 X Objektyvo Adapteris Kempinės

1 X Telefono Turėtojas

1 X Tablet Turėtojas

2 X Varžtai

1 X Valymo Servetėlės

1 X Saugojimo Krepšys

1 X Instrukcija

Taikoma Mobiliojo Telefono Dydis 8-11cm/3.15-4.33 cm pločio
Spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris /
Pakuotė Taip
Medžiaga Stiklas, plastiko ir metalo
Gaminio Dydis 25 * 22.5 * 13cm/9.84*8.86*5.12"
Prekės Pavadinimas VODOOL
Bendras Svoris 1024G
Pakuotės Dydis 27 * 26 * 17cm/10.6*10.2*6.69"
Produkto Svoris 754g

Panašūs produktai