Nauja Elektros Pipirai Elektrinis Malūnėlis Patogus USB Įkrovimo Automatinė Prieskonių Malūnas Jūros Druska Pipirų Malūnėlis iš Nerūdijančio Plieno Įrankiai

€19.70

-41%

€33.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: malūno pipirai, karšto pipirai, komercinių elektros prieskonių malūnas, mini electric miltų malūnas, pipirai usb, malūnėlis piktžolių, sausų prieskonių malūnėlis, baterija druska, juodieji pipirai, malūnas, kviečių.

Nauja Elektros Pipirai Elektrinis Malūnėlis Patogus USB Įkrovimo Automatinė Prieskonių Malūnas Jūros Druska Pipirų Malūnėlis iš Nerūdijančio Plieno Įrankiai

Savybės:

1. [USB įkrovimo ir unikalus dizainas]: Mūsų modernizuotos elektros druskos ir pipirų malūnėlis taupo nuo dažno baterijos pakeitimo.Skirtingai nuo kitų vadovo ar AAA tipo baterijomis pipirų malūnėliai, tai elektros druskos ir pipirų malūnėlis yra įmontuota įkraunama ličio baterija 1200mah, leidžia jums įkrauti bet kada ir bet kur be vargo pakeisti bateriją.Galite naudoti mobiliojo power, AC adapteris, nešiojamasis kompiuteris ir kt.nemokamai.Ilgas laukimo laikas, vieno įkrovimo, gali padėti 180 kartų naudojimo laiką.

2. [Paprasta naudoti ir gravitacijos veikimą]: elektrinis pipirų malūnėlis yra aktyvuota svorio, tiesiog įjunkite jį aukštyn kojom, kad gauti šviežių druska ir pipirai, kol jūsų širdis gali pakęsti.Jokių mygtukų ar posūkiais!Tiesiog apversti pipirų malūnėlis ir jūs turėsite šviežiai maltų prieskonių!

3. [Reguliuojama šlifavimo paviršiaus šiurkštumo]: Tiesiog pasukite rankenėlę ant kiekvieno druskos ir pipirų malūnėlis nustatyti norimą šiurkštumas druska, pipirai ar prieskonių.Keramikos malūnėlis yra įsikūręs ant viršaus, kuri gali pakeisti pipirai nuo stambių iki smulkių.Pasukite pagal laikrodžio forma smulkių dalelių, ir sukti prieš laikrodžio rodyklę šlifuoti į šiurkščios dalelės.

4. [Easy pildymo, painiavos]: jo dydis tobulas, kuri gali sumažinti nuolat pildymo nežiūrint didelių gabaritų.Skaidraus stiklo korpusas leis jums žinoti, kada jums reikia!Nerūdijančio plieno viršuje gali būti lengvai atsukti, atskleidė platų atidarymo lengva pakeisti.

Specifikacija:

Baterijos talpa: 1200mAh

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Įkrovimo įtampa: DC5V 0.5 A

Nepertraukiamo darbo laikas: 1.5-2 val.

Galia: 3W

Medžiaga: nerūdijančio plieno + stiklas

Svoris su pakuote: 500g

Pakuotės dydis: 8*8*25.5 cm Yra tik šlifuoklis, jokių prieskonių, tokių kaip pipirai

Prašome atkreipti Dėmesį: *Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. *Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Baterijos Talpa 1200mAh
Nepertraukiamo Darbo Laikas 1.5-2 val.
Įkrovimo laikas 2 Valandos
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Medžiaga nerūdijančio plieno + stiklas
Galia 3W
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris About 500g
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Charging Voltage DC5V 0.5 A
Tipas Malūnai
Modelio Numeris Nerūdijančio plieno pipirai elektrinis malūnėlis
Akumuliatoriaus Įtampa 3.7 V
Pakuotės Dydis 8*8*25.5 cm
Prekės Pavadinimas Yssylike

Panašūs produktai