Elektrinis Pipirų Malūnėlis USB Įkrovimo Pipirai Malūnas Reguliuojamas Stambumas Automatinė Prieskonių Malimo Mašina, Virtuvės Įrankis

€22.15

-42%

€38.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kubas ice maker", grūdų malūnėlis, malūnėlis žolė, stiprus augalas malūnėlis, dantų šepetėlį turėtojas, dėl prieskonių, malūnėlis piktžolių, rankinis kavos malūnėlis, kavos malūnėlis elektrinės sienų, malūnėlis salyklo.

Baterijos talpa: 1200mAh

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Įkrovimo įtampa: DC5V 0.5 A

Nepertraukiamo darbo laikas: 1.5-2 val.

Galia: 3W

Medžiaga: nerūdijančio plieno + stiklas

Savybės:

1. [USB įkrovimo ir unikalus dizainas]: Mūsų modernizuotos elektros druskos ir pipirų malūnėlis taupo nuo dažno baterijos pakeitimo.Skirtingai nuo kitų vadovo ar AAA tipo baterijomis pipirų malūnėliai, tai elektros druskos ir pipirų malūnėlis yra įmontuota įkraunama ličio baterija 1200mah, leidžia jums įkrauti bet kada ir bet kur be vargo pakeisti bateriją.Galite naudoti mobiliojo power, AC adapteris, nešiojamasis kompiuteris ir kt.nemokamai.Ilgas laukimo laikas, vieno įkrovimo, gali padėti 180 kartų naudojimo laiką.

2. [Paprasta naudoti ir gravitacijos veikimą]: elektrinis pipirų malūnėlis yra aktyvuota svorio, tiesiog įjunkite jį aukštyn kojom, kad gauti šviežių druska ir pipirai, kol jūsų širdis gali pakęsti.Jokių mygtukų ar posūkiais!Tiesiog apversti pipirų malūnėlis ir jūs turėsite šviežiai maltų prieskonių!Patogus ir įdomus.Ji labai tinka susibūrimai su šeima ir draugais, ir tai yra taip pat patogu nešiotis kai vyksta tinka iškyloms.

3. [Reguliuojama šlifavimo paviršiaus šiurkštumo]: Tiesiog pasukite rankenėlę ant kiekvieno druskos ir pipirų malūnėlis nustatyti norimą šiurkštumas druska, pipirai ar prieskonių.Keramikos malūnėlis yra įsikūręs ant viršaus, kuri gali sumažinti pipirų iš neapdorotų bauda, apsaugoti savo stalo arba stalviršio be likučių.Pasukite pagal laikrodžio forma smulkių dalelių, ir sukti prieš laikrodžio rodyklę šlifuoti į šiurkščios dalelės.Paprastas ir stilingas dizainas, tinka visų stalų ir virtuvės countertops.

4. [Easy pildymo, painiavos]: Tai didelis druskos ir pipirų malūnėlis yra puikus dydžio, kuris gali sumažinti nuolat pildymo nežiūrint didelių gabaritų.Kai jums tikrai reikia pildymas, skaidraus stiklo korpusas leis jums žinoti, kada jums reikia!Nerūdijančio plieno viršuje gali būti lengvai atsukti, atskleidė platų atidarymo lengva pakeisti.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2cm paklaida.

Dėl skirtingų monitorių ir vaizdo kamera, apšvietimas gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai, daugiausia natūra visų spalvų.

Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų supratimą.

Modelio Numeris USB įkrovimo pipirų malūnėlis
Prekės Pavadinimas Credeae
Funkcija Eco-Friendly
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Tipas Malūnai
Medžiaga nerūdijančio plieno + stiklas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai