Karšto Rankinis Pipirų Malūnėliai Druskai Populiarias Nykščio Stumti Viena ranka Pipirų Malūnėlis iš Nerūdijančio Plieno Prieskonių Padažu Smulkintuvai, Virtuvė L23

€8.12

-44%

€14.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelio skausmas, pleistras, pipirai, malūno pipirai, karšto pipirai, druska, pipirų malūnėlis, sriracha marškinėliai, rankinis kavos malūnėlis, liesas padažu, mėsmalės mėsos.

Rankinis Pipirų Malūnėliai Druskai Populiarias Nykščio Stumti Viena ranka Pipirų Malūnėlis iš Nerūdijančio Plieno Prieskonių Padažu Smulkintuvai, Virtuvė L23 Aprašymas:

Savybės:

1. Skirtingai nuo paprastų pipirų malūnėliai, šis pipirų malūnėlis naudoja sutirštės nerūdijančio plieno ir sutirštės aukštos skaidri akrilo.Svarbiausias dalykas yra tai, kad mūsų šlifavimo branduolys yra pagamintas iš anglies plieno, o ne plastiko, kuris pagerina malimo smulkumo ir daro kvepalų daugiau visiškai paskirstytas.

2. Dizainas pipirai maišytuvas turi vieno mygtuko pumpavimo mygtuką ir kompaktiškas korpusas.Viena ranka operacijos leidžia jums užbaigti šį skanus procesas, kai pasiūlymą.Ar baigti operaciją, kai tarnauja, pridėti druskos ar prieskonių kepsnys arba burritos.

3. Jūs tikrai nenorite valyti purvinas mūšio lauke po virimo.Mūsų pipirų malūnėlis ne tik užtikrina, kad prieskoniai nėra lengva, sušlapti, o taip pat apsaugo nuo išvertimo ir praliejimas.

4. Naujoviškas, pipirų malūnėliai gali atsisakyti prieskonių greitai ir lengvai.Paspauskite į viršų, šlifuoti pipirai paprasta viena ranka operacijos.Prilaikykite iš apačios į pildymas.

5. Tinka šlifavimo pipirai, kukurūzai, garstyčių sėklų ir kitų smulkių prieskonių.Patogiai ir efektyviai šlifuoti pipirų, druskos ir kitokių prieskonių.

6. Puiki priemonė priėmimo šviežių pipirų, prieskonių, jūs galite mėgautis skanus salotos ar kepsnys.

7. Jis gali sumalti pipirai, pipirai ir kiti maisto produktai, šeimos virtuvė, valgomasis kambariai, restoranai; viešbučiai.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijančio plieno, akrilo

Dydis (apytiksliai): 15.2*2.7 cm

Komplektą Sudaro:

1 x pipirų malūnėlis

Prekės Pavadinimas Multiyilego
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo MPT, LFGB, CE / ES, CIQ
Medžiaga Metalo
Malūnai Tipas Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Modelio Numeris pipirai

Panašūs produktai