Gua Sha Veido Masažas Natūralus Rožinis jade roller Massager Veido Lieknėjimo Dovana

€8.43

-40%

€14.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: treniruoklių salė masažas roller, veido roller, jade roller, veido aliejus sugeria, jade pakabukas, jade volelis veidui, guasha, massag roller, vibro volo masažas, didelis masažas roller.

Gua Sha Veido Masažas Natūralus Rožinis jade roller Massager Veido Lieknėjimo Dovana

Ypatybė :

Rožinis kristalas yra natūralus vėsinimas akmens, kad gali išleisti stora raumenys, veido ir kūno, sumažinti nuovargį, iškart prabudus kūnas, ir, kad jums jaustis gerai ir pradėti naują dieną!

Švelniai pastumkite sklandžiai grandymo masažo įrankis palei odą.Po tam tikro laiko, jis gali būti naudojamas paprastai ant veido, kaklo, nugaros, rankų ir kojų.Ji padeda išlaisvinti raumenų spaudimo, įtempkite odą, ir atidėti senėjimo matomų odos.

Kaip naudoti:

1. Prieš masažas, įsitikinkite, kad jade voleliu ir veido valiklis yra švarus.Veido masažas su dideliu jade voleliu, iš apačios į viršų, verčia odą palei augimo kryptį.Tai gali būti padaryta, siekiant pagerinti odos ir užkirsti kelią žuvo raumenis.

2. Masažas akis pagal laikrodžio rodyklę su nedideliu jade roller iš vidaus į išorę.Ji gali išnyks baudą linijas ir išvengti raukšlių.

3. Kai baigsite, naudoti didelis volelis, kad valymo volai pagal smakro raktikaulis, kuris veikia nuo kaklo pusėje, ir pradedu kiekvieną sūpynės nuo smakro.

4. Masažas rekomenduojamas 4 dienas per savaitę 5-15 minučių.

Pakuotės Turinys:

1 X grandymo valdybos narys / 1X roller massager

Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kovos Raukšlių
Modelio Numeris gua sha valdyba
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Tipas 1
Medžiaga Tangling Jade
dydis 1

Panašūs produktai