Nerūdijančio Plieno Ledo Ritulio Energijos Grožio Kamuolys Veido Aušinimo Ledo Gaubliai Veido ir Akių Masažas, Odos Priežiūros 2vnt/Daug

€11.33

-34%

€17.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: taikyti ledo veido, grožio įranga, lumispa, ledo roller ball masažas, daugiafunkcis grožio įranga, profesionali veido led, facial ice, ledo ritulio jersey, lympa masažo kamuolys, pasaulio ledo.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Nerūdijančio Plieno Ledo Ritulio Energijos Grožio Kamuolys Veido Aušinimo Ledo Gaubliai Veido ir Akių Masažas, Odos Priežiūros 2vnt/Daug

Ledo Gaubliai gali padaryti odos kraujagyslių sutartį diastole ritmiškai, kad panaikinti smulkias raukšleles, sumažinti poras, mažina paburkimą, pagerinti odos elastingumą ir padaryti jūsų odą dėl veido pavydėti.Kuo ilgiau jūs likti su juo, jauniau jums atrodo.

PUIKUS DIZAINAS IR KOKYBIŠKOS: Ledo Gaubliai yra lengvas ir super portable.Unikalus ergonomiškas dizainas, puikiai pritvirtinti ant veido, kad siūlo vartotojams geriausi komforto masažas patirtį.Jūs pajusite, kaip jums davė jūsų facialist namuose.

SAUGIŲ IR patvarių MEDŽIAGŲ: Tai Ledo Gaubliai yra pagamintas iš 304 Nerūdijančio plieno ir alsuoja netoksiški, aušinimo gelis, jis yra patvarus ir saugus, kad nebus pertraukos, ir nuotėkio lengvai, kaip Stiklo Gaubliai.

LENGVA NAUDOTI: Plauti Ledo Gaubliai su vandens ir įdėkite jį į šaldiklį 3-4 valandas prieš naudojimą.Roll tai lėtai ant veido ir mėgautis aušinimo ir raminančią masažo poveikį, yra vienas puikus būdas pradėti savo dieną.

Pavadinimas:ledo gaubliai

Pareigos: Odos Sugriežtinimas

Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros

Tipas: Veido aušinimo ledo gaubliai

Gamybos Procesas: Mašina, Pagaminta

Funkcija : "Magic Cool eye Roller Ball

Savybės : Veido ir kaklo masažas, anti-senėjimo

Žanras : Veido aušinimo ledo gaubliai

Žanras : Ledo Banga Grožio Ledo Ritulys

Šaltas kompresas: Gali atnaujinti odos

Spalva:juoda/Rožinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + plastikas

Dydis:14,5 x 4.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 pora x masažas šaltas kompresas lazdos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Jntprojektai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Jntprojektai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Prekės Pavadinimas FGHGF
Maitinimo Šaltinis kaip rodyti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Ledo Gaubliai
Funkcija Odos Atjauninimas, Odos Mouisture, Odos Sugriežtinimas

Panašūs produktai