Diamond Dermabrasion Odos Lupimasis Blackhead Spuogai Valikliu Dulkių Siurbimo Nosies, Veido Valymas, Veido Porų Švaresnis Grožio Mašina

€32.65

-29%

€46.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: blackhead įsiurbimo, siurbimo dermabrasion mašina, kl dulkių porų cleaner, diamond patarimas, mikrodermabrazija lupimo mašina, deimantų mikrodermabrazija, pro blackhead dulkių siurblys, šepetys valyti, grožio priežiūros produktas, hydrodermabrasion mašina.

Diamond Dermabrasion Odos Lupimasis Blackhead Spuogai Valikliu Dulkių Siurbimo Nosies, Veido Valymas, Veido Porų Švaresnis Grožio Mašina

Funkcija

Tai blackhead gera mašina turi daug funkcijų, pvz., Dermabrasion, kompaktiškas, švarios poras, pašalinti spuogų ir blackhead siurbimo.Naudojant daugiau nei 100 000 mažų krištolo gręžimo dalelių dulkių siurbimo pašalinti išorinis sluoksnis odos senėjimo ir poras, nešvarumus, todėl, kad poras gali būti daugiau valymo, ir jūsų oda bus sklandžiai, baltas ir švelnus.Tai yra neinvazinis ir ne-dirgina technologija, kuri gali kontrolės laipsnį dermabrasion iki įsiurbimo baras šiurkštumas diamond.Tuo pačiu metu, 4 skirtingos formos zondai, turi differen funkcijų ,tokių kaip mikrodermabrazija, išvalykite poras ir t.t.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Diamond micro drožyba ir šlifavimo priemonės

2. Galia: 5V-1A

3. Galia: 15W

4. 5 Jg

5. Dydis: 188*40*35 mm

Gaminio Konfigūracija

1. 1 x Mašina

2. 9 x Grožio Galvos

3. 6 x Kempinės

4. 4 x Prijuostės

5. 1 x Krovimo Kabelis

6. 1 x Instrukcijas

7. Lauke ar Ne Lauke galimybė.

Prekės Nuotraukos:

Mokėjimo būdas 1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.Siuntos 1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".Grįžti Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!Susisiekite su Mumis, 1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, sėkmės ir geriausi linkėjimai!!

Modelio Numeris Feecy J20
Acne Comedone Extractor Odos Priežiūros Priemonės
Commodity Quality Certification ce
Blackhead Valiklis Dulkių Porų Cleaner
vacuum blackhead acne remove veido valymas veido Porų Cleaner
Prekės Pavadinimas Feecy
grožio priemonė Porų Spuogai Spuogas Šalinimas
Funkcija Veido Švarus
Nosies, Veido, Giliai Valanti Odos priežiūros mašina
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Deimantų Grožio Švarios Odos Aliejus Purvinas Diamond dermabrasion skin peeling
Dulkių siurbimo Veido T Zona Nosies Cleaner
elektros spuogai valikliu Microdermabrasion Blackhead Remover
Tipas Blackhead Valiklis
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija

Panašūs produktai