BOBLOV Wifi Policijos Kameros 64GB F1 Kūno Kamera 1440P Dėvėti Kameros Teisėsaugos 10H Įrašymo GPS Naktinio Matymo DVR Recorder

€108.15

-24%

€142.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo kamera mini wifi, paslėpta kamera wifii, kamera v380, pistoletas aksion fotoaparatas, kamera surveil, mini kamera kauliukai full hd 1080p, boblov fotoaparatas, blind spot fotoaparatas, spycam ip 4k, BOBLOV.

BOBLOV F1 Kūno montuojama Kamera yra 2019 naujas išleistas produktas, kuris priima naujausias Ambarella H22 chipset, su pagalba iš labiausiai pažangių vaizdo ir baterijos taupymo technologijos, F1 leidžia fiksuoti vaizdo įrašus su 1440p aukščiausios resoluton ir duoda daugiau nei 10 valandų įrašymo laikas (video 1080P.Ypač mygtuką dizainas leidžia patogiai ir greitai pradėti filmuoti be jokios painiavos.Lengvai susidoroti su bet netikėtas situacijas.Guminis apvalkalas suteikia jai stiprus, atsparus vandeniui ir patvarus rezultatus.Tinka įrodymų rinkimo, posėdžių įrašymą, disko įrašymo ir kt.

Savybės:

1. [Ambarella H22 Lustų rinkinys] Priimti naujausias Ambarella H22 chipset, palaiko iki 1440P vaizdo įrašą.

2. [10H Įrašymo Laikas] Išplėstinė baterijos taupymo technologijos suteikia daugiau nei 10H įrašymo laikas (video 1080P.

3. [GPS, WiFi ir LCD Ekranas] Ateina su GPS, Wi-fi bei ekranu, padėti jums susidoroti su įvairių situacijų.GPS ir WIFI funkcija, galima išjungti, taip pat.

4. [Vienas Mygtukas Įrašymo] Ergonomika mygtuką dizainas, daro tai patogiai ir greitai pradėti filmuoti su tik vieną mygtuką.

5. [Išjungti Įrašymo] Įrašymo be šviesos ir garso funkcija.IP65 apsaugos Lygis, guminis apvalkalas suteikia jai stiprus, atsparus vandeniui ir patvarus rezultatus."Wifi" Ryšys Prieinamas Ne tik vaizdo kamera, F1 leidžia valdyti kamerą per mobiliųjų telefonų Programėlę "Wifi" ryšys.Ilgai paspauskite Fn mygtuką įjungti/išjungti wifi hot spot Be to, F1 turi 1 colio ekranas aiškiai rodo, statula fotoaparatą.GPS Funkcija, Built-in GPS funkcija leidžia padėties, bet kur, lengvai surinkti svarbūs įrodymai.Ilgai paspauskite Photo mygtuką įjungti/išjungti GPS funkcija.Prietaisas taip pat gali priimti guminis apvalkalas, kuris užtikrina puikią apsaugą, padėti jums susidoroti su bet netikėtas situacijas.

Modelio Numeris F1
Atminties Kortelės Tipas Nėra
Pakuotė Taip
Jutiklių Technologijos CMOS
Tipas Mini
Kilmės KN(Kilmės)
Įmontuotas Atminties Dydis 64 GB
Sertifikavimo CE
Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)
Prekės Pavadinimas BOBLOV

Panašūs produktai