10 80 Litrų Nerūdijančio Plieno Maisto Pyragas Maišymo Mašinos Planetos Miltų Tešlos Maišytuvu Duonos

€248.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: komercinės tešlos maišytuvas, lg duonos mašina, mixr, pyragas maišytuvas, tešla sumaišoma mašina, profesinių tortas maišytuvas mašina, tešla sheeter, spurgos maker mašina, miltų maišytuvas, tešla įranga.

Prašome Atkreipti Dėmesį

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

10 80 Litrų Nerūdijančio Plieno Maisto Pyragas Maišymo Mašinos Planetos Miltų Tešlos Maišytuvu Duonos

Maisto Pyragas Kiaušinių Maišymo Mašina Įžanga

1. maišytuvas Reitingas: 220-240V~50Hz,60hz 2. Galia 300 - 4000 vatų variklis 3.10-80L šepetys nerūdijančio plieno dubuo 4. Pulsas, greitis, suteikia quick start/stop " valdymas 5. 6 greičio nustatymai,tešlos priėmimo & maišytuvas & maišytuvas kiaušinių & pluse veikimo funkcija 6. Nuimamas maišytuvo virdulys lengva operacija 7.Nuimamas Aliuminio mentelių lengva valyti 8. 3 tipas peilis tešlos maišymo ir formavimo 9. Slydimui atsparus kojų

Nerūdijančio Plieno Maisto Pyragas Maišymo Mašinos Techninius Parametrus

Maisto Pyragas Maišymo Mašina Kepyklų Informacija

Planetos Miltų Tešlos Maišytuvu Duonos Pakavimas ir Pristatymas

Miltų, Kiaušinių Maišytuvas Klientų Atsiliepimai

Duonos Miltų Tešlos Maišytuvas Įmonės Informacija

Kontaktinė Informacija

Kontaktai:Serena Email:[email protected] Mobilus telefonas:008617719878442 Whatsapp/Wechat:0086-17719878442 Jei jus domina produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome Atkreipti Dėmesį

1, Jei pasirinksite "Pristatymas jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Jei norite, kad mes pasirūpinti, pristatymas jums ,prašome palikti savo artimiausio uosto pavadinimą į mus,tada mes patikrinti tai už jus. - Jei vežimo jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. 2, Jei pasirinksite "DDP į Rusiją", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)! - Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių! - Šis metodas dažniausiai tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų šalių vidaus.Į "EXW kainos" reiškia, kad jis nėra įtraukti laivybos kaina.mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija! 3, elektrinis krautuvas yra su baterija.Priekaba arba krepšelis yra ne elektros,tai reikia vairuoti iki kito automobilio.Apie mašinos dydžio, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai. 4, Nes mes esame mechaninė produktas, skirtingos šalys turi skirtingas įtampas ir kištukais, todėl mes nepritariame 14 dienų grąžinimo, prašome atidžiai perskaityti prieš pateikiant užsakymus, kitaip mes negalime prisiimti atsakomybės. 5, laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei jūs turite bet kokius kitus dokumentus, kreipkitės į mūsų pardavėjas. 6.Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas. 7.Mūsų mašinos yra pritaikyti ir nebus grąžinamas, kai mašina pradėjo gamybą. 8. Į "pusė indėlių" - tai tik dalis pinigų ar pusę pinigų, kaip užstatą paleisti gamybą.Ne visos pinigų mašina ,Kontaktų Lelija žinoti, pilną pinigų.

Sertifikavimo ce
Galia (W) 300W
Garantinis aptarnavimas sąlyga
Įtampa (V) 220V
Capacity of Work Bowl (Cup) 7-80L
Kilmės KN(Kilmės)
Raktinis Žodis 1 Nepaiso maišytuvas
Prekės Pavadinimas Liuben
Tipas elektrinis
Modelio Numeris LR-B7
Funkcija Minkyti Tešla
Raktinis Žodis 2 Tešlos Maišytuvas
Priedai Fiksavimo Dangtis
Pakuotė Mediniai atveju
Pavadinimas Nerūdijančio Plieno Maisto Pyragas Maišymo Mašina
Garantija 1 Metai
Variklis 300-4000W
kontaktai 8617719878442
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Raktiniai žodžiai Maisto Maišymo Mašina

Panašūs produktai