Lengvai DIY Aplinkos Kompiuterio, Stalinio KOMPIUTERIO Ekrano Apšvietimas apšvietimas RGB USB WS2812B LED Šviesos Juostelės 1M 2M 3M 4M 5M, Pilnas Komplektas

€7.99

-50%

€15.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: d4ge 400dca r2, rgb skydelis pc, užduotis žibintai, led rgb, 3m lipnios juostelės led juostelių, lempa led, led juostelė ws2812b, ws2812b led juostele, svajonė ekranas, led juostelė ws2815.

Svarbi pastaba: Šis apšvietimas rinkinys yra tik naudojami kompiuteriai.Nepalaiko Televizoriai.Yra tik vienas būdas TV: vaizdo signalo kompiuterio išvesties į TELEVIZORIŲ, TV, kaip monitorių.Kokios programinės įrangos reikia?"Windows": Ambibox ar Prismatik Pakuotės Turinys:

1) LED valdiklis dėžutę

2) Aukštos kokybės led juostelės

3) USB kabelis

4) Maitinimo adapteris 5V 110v mdash 240v su ES/JAV/jungtinė karalystė/AS Kištuką .Šiltas Greitai: led juostelės veikia tik tinkamai sumontavus ant PC.Jei tik keletą led lemputės.Tai ne kokybės problema!Prašome patikrinti, montavimas ir nustatymas.Prašome sekite Instrukcija nustatyti juostelių rinkinys.Nes steigti šis straipsnis yra šiek tiek sudėtinga, jei produktas tinkamai neveikia, prašome būtinai susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar rašyti neigiamų atsiliepimų tiesiogiai, mes turime padėti jums išspręsti it, ačiū jums!

Priklausomai nuo dydžio jūsų KOMPIUTERIO monitoriaus ekrane, galite pasirinkti tinkamą rinkinį.

PC setup pamoka: 1 Žingsnis: Įdiekite LED šviesa ant jūsų KOMPIUTERIO. (žr. video aprašymą) Žingsnis 2: įsteigti Ambibox Surinkimo Programinė įranga. 2.1. Ambibox programinė įranga(Shareware); Parsisiuntimo nuorodą:

2.2. Paleisti Ambibox programinė įranga, montuojant rekomenduojama naudoti PlayClaw, aš nepatarčiau jį naudoti. 2.3. Pasirinkite prietaisą ir nustatykite tai, kaip "Adalight", pagal meniu "Pažangios apšvietimo ekranas", pasirinkite Uosto ir COM Prievado, kad jūsų prietaisas buvo aptikta.Jeigu pasirinkite teisingai, jūs galite pamatyti Prietaisą Statusas: Prisijungęs, taip pat žemyn apačioje, kairėje jis sako Adalight: prijungtas. 2.4. Kai jūs setted aukštyn, galite pasirinkti "Wizard surinkimo zonose", kuri automatiškai sukuria visų surinkimo zonose už jus.

Pastaba: T jis USB Prievadas turėtų būti CH340(COM*),jei neturite ,atsisiųskite CH340 Vairuotojas:

https://drive.google.com/open?id=1GS5FrjN5620I_RKJMOe5IAGNSqlke9jC

Setup video pamoka:

Profesionalų PATARIMAI : jei jums rasti savo spalvomis, yra skalbimo dėmesį į tai, ar, atrodo, labai balta, o ne spalvinga, koreguoti savo gamma nustatymai, jei jums gauti white backlight apie grynai juodas ekranas, padidinti mėginio zonas, Tai užtruks šiek tiek reguliuoti, bet verta!

Bandymo Poveikį, Parodyti, VNT:

Elemento Tipas Juostelės
Sertifikavimo BMK, CE, ROHS
Modelio Numeris Apšvietimas
Šviesos Diodų Skaičius/M 30/60 vnt/m
Elektros Energijos Gamybos Visada
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30/60
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Kilmės KN(Kilmės)
LED Lustas Modelis SMD5050
atsparus vandeniui No
Proga gyvenamasis kambarys
LED Lustas gamintojas Epistar
Maitinimo Šaltinis DC
Įtampa 5V
Energijos sąnaudos (W/m) 7.36 W/m
Spalvos Temp(K) RGB
Juostelės tipas SMD
Vidutinė trukmė (val.) 50000

Panašūs produktai