2021 Duobę Viper Poliarizuota Dviračių Akiniai nuo saulės Vyrams, Moterims, MTB Dviračių Sporto Akiniai, Dviračių Akiniai Jojimo Apsaugos Žvejybos Akiniai

€14.12

-38%

€22.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, Stiklas, aun akinius moterims, vyrai sunglass, bicycl, le sport akiniai nuo saulės, rėmo stiklo, modeli, vyras sunglass, colnels akiniai nuo saulės.

Gaminio konfigūracijos:

F. A. Qs

1.Laivybos laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas pristatymas Paštu post7 - 15 darbo dienų iki Express pristatymas (Įskaitant DHL,EMS....)

Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, Bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausomos nuo kurjerių bendrovių ir vietos Muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.Turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar sugedusi, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

3. Paketai paprastai laivas 1 iki 3 darbo dienų ir gali būti patikrinti internete (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis)

4.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus .taigi, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokią problemą, kad gali ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę turėti sąžiningą sandorį.Tiesiog būk atviras!

Frame Material TR-90
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Lenses Material Polycarbonate
Modelio Numeris Dviračių Akiniai Nuo Saulės
Lens Height 59mm
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lytis Unisex
Lenses Optical Attribute Poliarizuoti Akiniai Nuo Saulės
Rėmelio Spalva multi
Elemento Tipas Eyewear
Lens Width 148mm

Panašūs produktai