Silikagelis Tualeto Šepetys Nr. Aklaviečių Plauti Tualeto Silikoninis Šepetėlis Kabo Tipas Švelnus Valymo Šepetys

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: soap set wc, gel dispenser wc, silikoninis šepetėlis galvos tualeto šepetys, silikono tualeto šepetys loomaid, medinė tualeto šepečiai., revoliucinis silikono tualeto šepetys, 3 vnt tualetas gelis, nešiojamų wc gelis, wc komplektas, silikono tualeto šepetys enoen.

Tualeto Šepetys Nr. Aklaviečių Plauti Tualeto Silikoninis Šepetėlis Kabo Tipas

Produkto Aprašymas:

[360°gumos teptuku galvos] minkštos, TPR (termoplastinė guma) šereliai nebraižo paviršiaus, tualetas.Silikono šeriai turi gerų valymo gebėjimas, gali įvesti krašto klozeto, ir yra gera medžiaga nuo kieto vandens.Jis neapima purvo ir yra lengvai valomas, nėra nusidėvėjimo arba palikite savo forma, todėl, kaip išlaikyti puikią valymo poveikį.

[Quick-džiovyklė] tuščiaviduris dizainas silikono tualeto šepetys užtikrina, kad yra daug drenažo skyles.Paslėptas ventiliatorius galima vandens teptuku išgaruoti greičiau ir išvengti nemalonių kvapų.

[Patogi rankena dizainas] tualeto šepetys su rankena pagamintas iš nerūdijančio plieno vamzdžių ir PP medžiagų, saugus ir netoksiškas.Storio pabaigos neslidžia rankena dizainas ergonomiškas ir patogus laikyti, kurios gali užkirsti kelią tualeto šepetys stumdomas naudojimo metu, ir ilga rankena dizainas gali apsaugoti rankas nuo vis purvinas valymo metu.Energijos taupymas ir valymo laiką, todėl tualeto valymo efektyviau ir lengviau.

[Patvarus ir patvari] teptuku niekada dėvėti ir deformuotis, palaikymo valymo poveikį.Minkštas šepetys pluošto turi būti švelnus, žiebtuvėlis rankoje jaučiasi, kad geriau, valymo poveikį.

[Giliai valymo], Kad putojimą sukelianti medžiaga turi geras suderinamumas, lengva valyti, ir paspaudžiamas pakankamai giliai įsiskverbia į tarpus ir įtrūkimų.Skirta giliai valymas ratlankiai ir kitų sunkiai pasiekiamų vietų.

specifikacija:

Produkto pavadinimas: tualetinis šepetys

Svoris: 250g

Medžiaga: PP+TPR

Įpakavimas: OPP pakavimo

Įskaitant: 1*tualeto šepetys

Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris tualeto šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Funkcija Įžuvinti

Panašūs produktai