Siuvimo Mašina Lagaminas, Nešti Maišą Universalus Kelionių Vykdyti Saugojimo Dangtelis

€9.07

-50%

€18.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: brolis koja, krepšys vilnai, brolis siuvimo mašina, dulkių dangtelį, krepšys siuvinėjimas, siuvimo mašina bolsa, siūti įrankis, nemokamai modelio siuvimo mašina, dulkių dangtelį, universali siuvimo mašinos, tanklaivis universali siuvimo mašina, rankinė siuvimo mašina krepšys.

Aprašymas:

Didelė talpa: pagrindinis erdvi kišenė yra skirta pateikti savo siuvimo mašina, o mažas kišenėje ir priekinės kišenės erdvus pakankamai, kad turi kitus siuvimo reikmenys, pvz., žirklės, ratlankių, adatos, ritės ir kt.

Lengva Nešti: Su paminkštinta rankena leidžia patogiai laikyti nesukeliant pernelyg apkrauti savo rankas.

Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš vandeniui atsparus 600D oksfordo audinys medžiaga.patvarus naudoti, super dilimui ir plyšimui atsparaus; užtrauktuko dizainas, lengva įdėti jums mašina ir imti.

Taikoma Progomis: Tai siuvimo mašina krepšys tinka daugumai standartinio dydžio siuvimo mašinos, taip pat gali būti saugojimo krepšys pirkinių, kelionės, kempingas, sporto ir kitiems tikslams.

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): 58x20x19cm / 23x8x7.5inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Siuvimo Mašina Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Modelio Numeris Siuvimo Mašina Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Laikymo Tipas Siuvimo & Siuvinėjimas Įrankio Laikymui
Sandėliavimo Stilius Sandėliavimo Rolls & Krepšiai

Panašūs produktai