Juodas Žalias Sienos Kabo Sodinimo Maišelius, Gėlių Vazonas Augti Maišelį Sodo Sodinamoji Vertikalus Suculentas Augalų Puodą Namų Dekoro Priedai

€3.23

-10%

€3.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro gėlių sienos, augalų puodą, pot, žali lapai, vazonai, sodinamoji, šuo vazonas, automobilių sodinamoji, dekoro sodas, vazonas, dirbtinių augalų sienos.

Juodas Žalias Sienos Kabo Sodinimo Maišelius, Gėlių Vazonas Augti Maišelį Sodo Sodinamoji Vertikalus Suculentas Augalų Puodą Namų Dekoro Priedai

Savybės:

1.Atgal vandeniui sluoksnis veiksmingai saugo sieną, be jokių dėmių,ir sandarus dizainas apačioje daro savo žemės nėra purvinas.

2.Hanging garden kišenės buvo pagaminti iš Veltinio Audinio, kad yra aukštos kokybės, aplinkos apsaugos medžiagų.Praktiškai,tai vis maišelis gali padaryti puiki aplinka, ir jūsų augalai,pavyzdžiui, žolės, braškės, gėlių, daržovių ir pan.

3.Nors sodinti krepšys yra atsparus vandeniui, taip pat kvėpuojantis.Kai įmonėje yra pakankamai drėgmės, maišas bus automatiškai išskyrų perteklių vandens patogų augimo aplinkoje.Tvirtas ir atsparus korozijai, dekoratyviniai sodinimo kišenės tikrai tinka kabinti bet kur, jūsų kambarys, svetainė, virtuvė, sodas, palėpė ir daugiau.

4.Siekiant prisitaikyti prie daugiau dirvožemio, mūsų gamintojams padidėjo kišenes.Atnaujintas vandeniui dizainas leidžia jums ne tik naudoti ją lauke, bet taip pat gražiai puošia jūsų interjerą.

Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Stilius Pastoracinės
Medžiaga Ne-Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Naudojimo Sąlygos SIENOS
Tipas Augti Krepšiai
Yra Protingas Prietaisas No
Apdailos Nedengti

Panašūs produktai