Seagrass Sodinamoji Krepšelį Rinkinys, 3 Austi Krepšelį Patalpų Lauko Sandėliavimo Gėlių Puodą uždenkite Interjero Plastikinių Coatin Namų Dekoro &

€15.28

-45%

€27.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balkonas lova, lauko sodinamoji, keychain makiažas, augalų puodą, "pasidaryk pats" dream catcher rinkinys, keramikos avių, augalai vazonuose, dekoro vazonas, dekoratyvinių gėlių alavo kibiras, talpos saugojimo.

Savybės:

EKOLOGIŠKAI DRAUGIŠKA - apvalios lengvas krepšelius augalai yra pagaminti naudojant natūralias ir chemines-nemokamai seagrass pluošto.Jie lengvai atsikratyti nesukeliant jokios žalos aplinkai, todėl saugaus ir tvaraus produkto naudojimo patalpų sodinti.

INTERJERO PLASTIKO DANGA - įmontuota plastiko danga, galite augalų tiesiai į seagrass sodinamosios nesirūpindami nuotėkio arba padaryti juos purvinas, ar jūs galite lengvai paslėpti plastikinį puodą viduje.

DIDŽIOSIOS SAUGOJIMO SPRENDIMAS - Šie puodai yra daugiau nei tiesiog augalų vazonuose.Jie yra puikus sprendimas jūsų papildomų saugojimo vietos poreikius.Jūs galite išlaikyti savo klavišus, losjonai, makiažas šepečiai, reikmenys, smulkių objektų ir kitų būtiniausių šios augalų puodą.

PUIKIAI tinka INDOOR/OUTDOOR USE - Mūsų biologiškai krepšelį augalų turėtojas yra idealiai tinka vidaus sodinti.Jie taip pat gali būti naudojami ir apsaugotose vietose e.g.balkonas.Nuo seagrass yra subtilus augalų, tai nėra patartina naudoti augalų puodą vandeningas vietas, kaip seagrass negali atlaikyti tokios sąlygos.

IDEALIAI tinka BET NAMŲ DEKORO - trijų skirtingų dydžių augalų puodai idealiai tinka bet namų dekoro.Todėl, jūs galite pakabinti mūsų augalų vazonai, įvairių vietų, įskaitant saugų balkonas, namo, biuro ir daugiau.Gamtos seagrass krepšelį sodinamosios patalpų lauko augalai, storio ir dekoratyvūs.Gali būti naudojamas saugojimo krepšelius, parduotuvės, makiažo šepetėliai, losjonai, kosmetika, maisto ruošimo reikmenys.Puikus niekur iš namų, prieškambario, miegamojo, vaikų kambario,vonios kambario, balkono erdvė.

Skelbimas:

Jei norite išlaikyti subtilią ir natūralią išvaizdą audiniai seagrass krepšelį puodą ilgą laiką, venkite saulės ir lietaus.

Produkto informacija:

Rinkinį sudaro: 3 vnt.

Dydis: didelis: 10.2"D x 7.5"H x 7.1"D; terpė: 8.7"D x 6.5"H x 6.0"D; mažas: 7"D x 5.7"H x 5,1"D

Spalva: smėlio

Medžiaga: natūralus seagrass su plastiko pamušalu

Modelio Numeris Kita
Prekės Pavadinimas WHFY
Medžiaga Augalų Pluošto
Rinkinys Tipas Taip
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Tipas Gėlių Vonia
Naudojimo Sąlygos GRINDŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Pastoracinės
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai